?>

Disney+ Güncel Abonelik Ücretleri ve Paket İçerikleri

Disney+ abonelik paketleri kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik farklı seçenekler sunarken, 2024 güncel fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Gündem - 5 saat önce

2019 yılında faaliyete geçen Disney+, film ve dizi tutkunları için geniş bir içerik yelpazesi sunuyor. Disney, Pixar ve Marvel gibi yapımlarla dolu bu platformun üyelik fiyatları, izleme deneyimini şekillendiren önemli bir unsur olarak öne çıkıyor. 

Aylık ve yıllık üyelik seçenekleri ile farklı çözümler sunan platformda merak edilen abonelik ücretleri neler?

Disney+ nedir?

Disney+; Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic'in içeriklerine ev sahipliği yapan bir dijital platformdur.  Kullanıcılar bu platformda yer alan orijinal içeriklerden klasik hikayelere kadar pek çok yapıma reklamsız erişebilir. Disney+ ücretsiz deneme süresi sunmamaktadır. 

Disney+’ta ekstra üye nedir?

Ekstra Üye özelliği, Disney+ üyeliğine evde yaşamayan bir aile üyesi veya arkadaş eklenmesine olanak tanır. Ekstra Üye, en az 18 yaşında olmalı ve Disney+ hesabının oluşturulduğu ülkede ikamet etmelidir. Bu özellik ile yalnızca bir kişi eklenebilir. Ekstra Üye, tek bir profille sınırlıdır, aynı anda yalnızca bir cihazda içerik izleyebilir ve bir cihaza içerik indirebilir. Ekstra Üye'nin aylık ücreti, Disney+ hesap sahibine faturalandırılır.

Disney+'a nasıl abone olunur?

Disney+’a üye olmak için kullanılması planlanan cihazın seçimi yapılmalıdır: web tarayıcısı, mobil cihaz veya TV’ye bağlı cihaz.

Web Tarayıcısı: 

#Adım 1: DisneyPlus.com’a giderek üye olun.#Adım 2: E-posta adresi ve parolayı girin.#Adım 3: Walt Disney Şirketler Grubu bünyesindeki başka bir serviste hesabı bulunan kullanıcılar, o hesapta kullandıkları oturum açma bilgilerini girerek bağlantı sağlayabilir.#Adım 4: Üyelik türünü seçin ve ödeme bilgilerini girin.#Adım 5: İzlemeye başla butonuna tıklayın.

Mobil cihaz:

Adım #1: Cihazınızın uygulama mağazasından Disney+ uygulamasını indirinAdım #2: Disney+ uygulamasını açın ve üye olunAdım #3: E-posta adresini ve parolayı girin Adım #4: Üyelik türünüzü seçin Adım #5: Uygulama içi satın alma yapın

TV’ye bağlı cihaz:  Adım #1: TV’ye bağlı cihazınızda uygulama mağazasına gidin ya da Disney+ uygulamasını indirin Adım #2:  Disney+ uygulamasını açın ve üye olunAdım #3: E-posta adresinizi ve istediğiniz parolayı girin Adım #4: Uygulama içi satın alma yapınAdım #5: İzlemeye başla butonuna tıklayın

Disney+ abonelik fiyatları ne kadar?

Disney+’ın üyelik ücretleri, kaydolunan plana göre değişiklik göstermektedir. Disney+ üyelik ücretleri aşağıdaki gibidir:

Paket TürüFiyatAylık Ödeme Planı 134,99 TLYıllık Ödeme Planı1.349,90 TLEkstra Üye164,99 TL (Aylık)

Disney+ üyelik iptali nasıl yapılır?

Disney+ üyeleri, fatura dönemi veya ücretsiz deneme süresi sona erdikten sonra üyeliklerini istedikleri zaman iptal etme hakkına sahiptir. Üyelik iptal edildiğinde, Disney+ hesabı veya varsa The Walt Disney Company’ye ait diğer hizmetler için kullanılan Disney hesabı silinmeyecektir.

Eğer doğrudan Disney+ üzerinden faturalandırılıyorsanız ve üyeliğinizi iptal etmek istiyorsanız, izlenecek adımlar farklılık gösterebilir. Üçüncü taraflar üzerinden faturalandırılan üyeler için farklı prosedürler uygulanmaktadır.

Disney+ üyeliğinizi iptal etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Adım #1: Bir bilgisayar veya mobil tarayıcı üzerinden Disney+ hesabınızda oturum açınAdım #2: Profilinizi seçinAdım #3: Hesap bölümünü seçinAdım #4: Üyelik bölümünden Disney+ üyeliğinizi seçinAdım #5: "Üyeliği İptal Et" seçeneğini seçin.Adım #6: İptal etme nedeninizi paylaşın, anketi doldurun (isteğe bağlı) ve iptal işlemini tamamlayın.

Mevcut fatura dönemi süresince Disney+’a erişim sağlanmaya devam edilecektir; ancak iptal işleminin ardından herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

Disney+ üyeliğine neler dahil?

Disney+ üyeliği, geniş bir içerik arşivine erişim, kişiye özel öneriler ve çevrimdışı izleme için içerik indirme gibi çeşitli avantajlar sunmaktadır. Üyelik türüne bağlı olarak farklı özellikler mevcutken aynı hanedeki birden fazla desteklenen cihazda aynı anda içerik izleme imkanı da sağlanmaktadır.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haftanın Öne Çıkanları

Disney+ Güncel Abonelik Ücretleri ve Paket İçerikleri

2024-09-25 18:18 - Gündem

Japonya Nasıl En Hızlı İnternet Bağlantısına Sahip Olabildi?

2024-09-25 18:12 - Gündem

Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek’ten 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü mesajı

2024-09-25 18:08 - Kıbrıs

Raycast, iOS ve Windows'a da Geliyor!

2024-09-25 17:43 - Gündem

AK Partililerden Yiğit Bulut'a zehir zemberek sözler

2024-09-25 17:37 - Gündem

Türk Telekom, EMEA’da ‘Yatırımcı İlişkilerinde En İyi Şirket’ seçildi

2024-09-25 17:07 - Gündem

Adalet Bakanlığı'ndan Visa'ya Antitröst Davası

2024-09-25 16:42 - Gündem

ByteDance Kendi Yapay Zeka Çiplerini Üretecek

2024-09-25 16:37 - Gündem

Arıların Yok Olması İnsanlığın Sonunu Nasıl Getirir?

2024-09-25 16:18 - Gündem

Bitlis'te 4,5 büyüklüğünde deprem

2024-09-25 16:13 - Gündem

İlgili Haberler

Meta'dan Yapay Zekâ ile Oluşturulmuş Görseller Geliyor

23:22 - Gündem

Burdur Şeker Fabrikası'nda kampanya dönemi başladı

23:08 - Gündem

Meizu, StarV Ring 2'yi Tanıttı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

23:03 - Gündem

MLP Care, EMEA’da 6 ödülün sahibi oldu

22:47 - Gündem

Palworld, PS5'e Geldi: İşte Türkiye Fiyatı

22:42 - Gündem

Günün Manşetleri

Erhürman, New York’ta Sosyalist Enternasyonal toplantısında konuştu

21:02 - Kıbrıs

DAÜ Eczacılık Fakültesi’nde beyaz önlükler giyildi, ilk ders verildi

19:22 - Kıbrıs

DAÜ Eczacılık Fakültesi’nde bugün beyaz önlükler giyildi, ilk ders verildi

19:12 - Kıbrıs

İşletme kayıt belgesi almak zorunda olan yerli üreticiler için HACCP eğitimi düzenlenecek

19:02 - Kıbrıs

İtfaiye Haftası başladı…Başkent Lefkoşa’da kortej düzenlendi

18:57 - Gündem