USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

7 saat boyunca arabada bırakılan 6 aylık bebek hayatını kaybetti

ABD’nin Arizona eyaletinde yaklaşık yedi saat boyunca arabada bırakılan 6 aylık bir bebeğin hayatını kaybettiği ifade edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

7 saat boyunca arabada bırakılan 6 aylık bebek hayatını kaybetti
02-08-2024 18:07

ABD’nin Arizona eyaletinde polis, dün bir ihbar üzerine gittikleri evde 6 aylık bir bebeğin yaklaşık 7 saat boyunca arabanın arka koltuğunda emniyet kemerine bağlı şekilde kalması sebebiyle hayatını kaybettiğini açıkladı.

Açıklamada, “Çocuğun annesi bir komşusundan 6 aylık bebeğini Prescott Valley'e götürmesini istemiştir. Prescott Valley'den dönüş yolunda bebek komşunun arabasının arka koltuğunda uyuyakalmıştır. Komşudan bebeği kısa süre sonra eve gelecek olan babasına bırakması istenmiştir. Komşu saat 14:00 sularında eve varmış, arabayı sıcak güneşin altına park etmiş ve bebeği arabada unuttuğunu iddia ederek evine girmiştir. Bebeğin babası saat 8:45 sularında anneyi arayarak komşunun bebeği ne zaman kendisine teslim edeceğini sormuştur. Hala işte olan anne hemen komşusunu aramış, o sırada komşu bebeğin arabada bırakıldığını fark etmiştir. Komşu koşarak babanın evine gitmiş ve hem baba hem de komşu bebeği arabadan çıkararak 911'i aramış ve kalp masajı yapmaya çalışmışlardır” denildi.

Polis olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada anne, baba ve komşunun gözaltına alındığını ifade ederek soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

DHA

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler