USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Akcoat, katıldığı 3 fuarda sürdürülebilirlik ve inovasyon odaklı yaklaşımlarını pekiştirdi

Akcoat, Eylül ayında Dubai’de, İstanbul’da ve İtalya’da katıldığı 3 fuarda cam, seramik ve emaye kaplamalar alanındaki inovatif ürünlerini sektör paydaşlarına sergiledi.

Akcoat, katıldığı 3 fuarda sürdürülebilirlik ve inovasyon odaklı yaklaşımlarını pekiştirdi
26-09-2024 23:08

Akcoat Genel Müdürü Burç Yıldırım, “Katıldığımız fuarlarda sürdürülebilirlik ve inovasyon odaklı yaklaşımımızla Akcoat’un kaplama çözümleri alanındaki liderliğini pekiştirdiğimizi görmekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Akcoat, katıldığı Global Glass Show, Zuchex ve Cersaie fuarlarında geniş ürün yelpazesiyle sektör profesyonellerinin karşısına çıktı. Emaye, seramik, cam, yapışmaz, dekoratif kaplamalar ve pigmentler gibi birçok ürün grubunda çalışmalar yürüten Akcoat, her bir fuarda farklı sektörlerin ihtiyaçlarına yönelik çözümlerini tanıttı.

“SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE İNOVASYON ODAKLI YAKLAŞIMIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

Akcoat Genel Müdürü Burç Yıldırım, yaklaşık yarım asırlık birikim ve deneyime sahip bir kaplama çözümleri üreticisi olarak, katıldıkları fuarların sektördeki dinamikleri anlamak ve yenilikçi ürünleri sergilemek adına eşsiz bir fırsat sunduğunu ifade etti. Yıldırım, “Katıldığımız fuarlarda sürdürülebilirlik ve inovasyon odaklı yaklaşımımızla Akcoat’un kaplama çözümleri alanındaki liderliğini pekiştirdiğimizi görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Dünya çapındaki sektör temsilcileriyle bir araya geldiğimiz bu platformlarda, emaye, seramik kaplama ve dijital baskı mürekkepleri, cam, yapışmaz-dekoratif kaplamalar ve çevre dostu mutfak ürünlerimizle sektörde değerli iş birlikleri kurma ve ilişkileri geliştirme şansı yakaladık. Bu tür organizasyonlar müşterilerimize en son teknoloji çözümlerimizi sunmanın yanı sıra, sektörün geleceğine yön verme fırsatını da beraberinde getiriyor. Akcoat olarak, çevresel etkimizi azaltmaya yönelik inovatif projelerimizi geliştirmeye ve sektördeki öncü rolümüzü sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

GLOBAL GLASS SHOW’DA CAM KAPLAMA ÇÖZÜMLERİ

11 Eylül’de Dubai’de düzenlenen ve 700’den fazla markanın katılımıyla gerçekleşen cam sektöründe lider firmalar ve uzmanları bir araya getirerek sektörel gelişmeleri paylaşmaya olanak tanıyan 2’nci Global Glass Show’da, markayı Akcoat Cam Kaplamaları Satış Müdürü Remzi Çopuroğlu temsil etti. Çopuroğlu, etkinlik kapsamında gerçekleştirdiği sunum ile, özellikle Shatterproof cam kaplamalarla güvenlik, dayanıklılık ve estetiği bir araya getiren çözümleri sektör profesyonellerine tanıttı.

ZUCHEX’TE ÇEVRE DOSTU VE SAĞLIKLI MUTFAK ÇÖZÜMLERİ

19-22 Eylül tarihlerinde İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 34. Zuchex Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’nda ise Akcoat’un PFAS içermeyen yapışmaz kaplama ürünleri, emaye kaplamaları ve sürdürülebilir yapışmaz kaplamalar gibi çevre dostu ürünleri tanıtıldı. Akcoat mutfak gereçlerinde sağlıklı, çevreye duyarlı ve inovatif çözümlerini sektör paydaşları ve yaklaşık 40 bine yakın fuar ziyaretçisiyle paylaştı.

CERSAİE FUARI’NDA SERAMİK SEKTÖRÜNE YÖNELİK ÇÖZÜMLER

23-27 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen Cersaie 2024 Fuarı’nda Akcoat, seramik sektörüne yönelik yenilikçi ve çevre dostu ürünlerini tanıttı.

DHA

Kaynak: SACITASLAN.COM

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler