USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kıbrıs

Arıklı: “Kıbrıs Türk gençliği Türk gençliğini örnek alarak KKTC'ye sahip çıkıyor”

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Kıbrıs Türk gençliğinin, Türk gençliğini örnek alarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne sahip çıktığını belirtti. Arıklı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma,…

Arıklı: “Kıbrıs Türk gençliği Türk gençliğini örnek alarak KKTC'ye sahip çıkıyor”
19-05-2024 10:33

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Kıbrıs Türk gençliğinin, Türk gençliğini örnek alarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne sahip çıktığını belirtti.

Arıklı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak Milli Mücadele'yi başlatmasının üzerinden 105 yıl geçtiğini kaydeden Arıklı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı bir kez daha coşkuyla kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Atatürk, ‘benim ümidim gençliktir’ diyerek bu anlamlı gün, Türk gençliğine ithaf etmiştir. Türk gençliği Atatürk'ün emanetine sahip çıkarken, Kıbrıs Türk gençliği bunu örnek alarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine sahip çıkmaktadır.

Gençlerimiz, sağlıklı ve dinç bireyler olarak yetişmenin farkındalığına sahip bir şekilde kendilerini ülkenin geleceğinde etkin bir rol almaya hazırlamaları bizlerin en büyük dileğidir.

19 Mayıs, gençlerin sporla olan bağlarını güçlendirirken, aynı zamanda milli birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirir, Cumhuriyet'in değerlerine sahip çıkma bilincini artırır.

Atatürk'ün gençliğe olan güveni ve inancı, fikirleri ile birlikte yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını minnet ve saygıyla anar, Türk gençliğinin bayramını en içten dileklerimle kutlarım”.

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler