USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ASPAVA tek çatı altında dünyaya açılıyor

Ankara’da uzun yıllardır gıda sektöründe hizmet veren Aspava A.Ş, artık İstanbul’da İranlı bir şirket tarafından hizmet verecek.

ASPAVA tek çatı altında dünyaya açılıyor
10-08-2024 22:32

ASPAVA A.Ş, yöneticilerinin imzaladıkları anlaşmayla tüm ASPAVA’lar artık tek çatı altında işletilecek. İşletmelerde gelenek haline gelen ve ikram olarak verilen meze sayılarının sabitlenmesinin yanı sıra tüm işletmelerimin menüsünde aynı çeşit mezeler yer alacak.

Taraflar anlaşma sonrasında ASPAVA’nın dünyaya açılması için de girişimlerde bulunacak.


ASPAVA tek çatı altında dünyaya açılıyor



ASPAVA Grup A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şimşek konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Ankara’da ve Türkiye genelinde birçok ASPAVA var. Bütün arkadaşlarımızla beraber tek çatı altında toplanıp güçlü bir şekilde devam etmeyi hedefliyoruz. Arkadaşlarla da İstanbul, Bursa, Yalova şubeleri için Vezir Grubundan Hakan Beyle sözleşmemizi yaptık. Bundan sonraki dönemde yurt dışına, tüm dünyaya açılmak adına projelerimiz var. Memleketimize de istihdam sağlamış olacağız, niyetimiz de bu” dedi.

‘ASPAVA’LAR TEK BİR ÇATI ALTINDA BİRLEŞMİŞ OLDU’

Aksoy Vezir Grubu Şirket Genel Müdürü Hakan Kazımoğlu adına konuşan avukat Cihat Demirbağ da ASAPAVA A.Ş’nin artık bir grup olarak hareket etmesi noktasında vesile olduklarını belirterek “Franchising yönetim sürecini ele aldık ve master Franchisingi de alarak İstanbul Yalova ve diğer büyükşehirlere Franchising hizmetleri vererek, bir sonraki aşamada yurtdışına açılmayı planlıyoruz. Böylece Ankara’da birçok isimle verilen ASPAVA’lar tek bir çatı altında birleşmiş oldu. İnşallah ülkemiz için, sektör için çok güzel bir adım olacaktır” diye konuştu.


DHA

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler