USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AVEC Rent a Car üçüncü kira sertifikası (sukuk) ihracını gerçekleştirdi

AVEC Rent a Car markasıyla araç kiralama hizmeti veren Replease, üçüncü sukuk ihracını gerçekleştirdiğini duyurdu.

AVEC Rent a Car üçüncü kira sertifikası (sukuk) ihracını gerçekleştirdi
05-08-2024 21:07

Replease Finans Direktörü Mehmet Toker ihraca ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Hem yerli hem de yabancı müşteriler tarafından ilk sıralarda tercih edilen bir marka haline geldik Bu başarılarımız devam edecek” dedi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre; Replease Turizm Otomotiv San. A.Ş. toplam 100 milyon lira tutarlı altı ay vadeli iki adet kira sertifikası ihraçlarını tamamlamıştı.


AVEC Rent a Car üçüncü kira sertifikası (sukuk) ihracını gerçekleştirdi


İlgili ihraçlar itfa olduktan sonra üçüncü sukuk ihracını 26 Temmuz tarihinde bu kez 371 gün vadeli üç ayda bir kira (kupon) ödemeli olarak gerçekleştirdi.

Avec Rent a Car, 13 bin adet geniş araç filosuna elektrikli araç kiralamayı da ekleyerek ilk etapta 50 adet elektrikli üst segment aracı da müşterilerinin kullanımına sundu.

"BU BAŞARILARIMIZ DEVAM EDECEK”

Replease Finans Direktörü Mehmet Toker, “Müşteri memnuniyeti odaklı ve yüksek hizmet kalitesi ilkesini ön planda tutarak hem yerli hem de yabancı müşteriler tarafından ilk sıralarda tercih edilen bir marka haline geldik. Bugün Avec Rent a Car cirosunun yüzde 50’si yabancı müşteriler tarafından oluşuyor. Bu başarılarımız devam edecek” dedi.

DHA

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler