USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bitlis Valiliği'nden '150 köpeğin zehirlenip öldürüldüğü' paylaşımlarına yalanlama

Bitlis Valiliği, bazı sosyal medya hesaplarında Ahlat ilçesinde 150 köpeğin zehirlenerek öldürüldüğü iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, yapılan paylaşımların asılsız olduğu belirtildi.

Bitlis Valiliği'nden '150 köpeğin zehirlenip öldürüldüğü' paylaşımlarına yalanlama
11-08-2024 12:37

Bitlis Valiliği, bazı sosyal medya hesaplarında yer alan '150 köpeğin zehirlenerek öldürüldüğü' iddialarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada Ahlat-Malazgirt kara yolu güzergahındaki barınağa, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’ne bağlı Ahlat Şefliği ekibinin giderek incelemelerde bulunduğu belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Yapılan incelemede adı geçen Çöpçü Ömer isimli şahsın olay yerinde ikamet etmediği, alanda bulunan hayvanların yaşadığı ve herhangi bir sağlık sorunları olmadığı, alana yakın yerleşim yerlerinde yaşayanlar ile yapılan görüşmelerde herhangi bir zehirlenme olayının olmadığı bilgisi edinilmiştir. Ayrıca Ahlat Belediyesi'nin yapmış olduğu incelemelerde de, ilgili görüntülerin gerçeği yansıtmadığı kamuoyu ile paylaşılmıştır. Son olarak, çevrede yapılan incelemelerde hiçbir şekilde ölü veya çürümüş köpek bedenine rastlanılmamış olup, sosyal medyada paylaşılan haberlerin tamamen asılsız olduğu ve gerçeği yansıtmadığı anlaşılmıştır."

DHA

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler