USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bodrum'da çöp rezaleti

Turizm cenneti Bodrum son zamanlarda pahalı söylemleri ile yerli ve yabancı turisti Yunanistan'a kaçırdı. Pahalılık sonrası en gözde yerlerinden biri Kumbahçe sahilinde yaşanan çöp rezaleti hem turisti hem de Bodrum'un yerlisini isyan ettirdi.

Bodrum'da çöp rezaleti
02-08-2024 16:43

Sözcü Gazetesi'nden Gamze Elçi ve Cem Çengiaslan'ın haberine göre bir zamanların turizmde dünya markası olan Bodrum'un en işlek yerlerinden Kumbahçe sahili ve sokaklarının çöp yığınları ile dolu görüntüsü hem Bodrum halkının hem de turistlerin tepkisine neden oldu.

İşletmeler tarafından gece 02:00 sıralarında dükkanların önlerine bırakılan çöpler sabah saat 07:00- 08:00 sıralarında ancak belediye ekipleri tarafından toplanıyor o saate kadar ise çöp poşetlerinden sızan pis su etrafa pis koku ve sinek yayıyor.

Çöpler toplandıktan sonra çöplerin bırakıldığı yerlerdeki pis görüntü ise tatilcileri rahatsız ediyor.

HALK VE ESNAF TEPKİLİ

SÖZCÜ'ye konuşan taksici esnafı, "Pislikten usandım ilgisizlikten usandım. Pislik içinde sinek çok böcek çok, sonra turist neden gelmiyor deniyor? Gelmez tabi ben olsam ben de gelmem yunan adası bak dibimizde kaçan kaçana" diye belirtti.

BODRUM'DA PAHALILIKTAN SONRA KİRLİLİK DE TURİSTİ KAÇIRDI

Bodrum esnafı, zaten pahalı geldiği için hemen karşısında bulunan Kos adasını tercih eden tatilcilerin sokaklardaki kirli görüntü nedeniyle artık Bodrum'u tercih etmemesinden muzdarip.

Bodrumlu bir esnaf, "Yunan adalarına gidilmesinin nedeni pahalılık ve bir de her taraf pislik içinde yetersiz geliyor belediyenin elemanları " derken çöp poşetleri arasından her sabah yürüyüş yapan tatilciler ve yerli halk ise Belediye'nin bir an önce bu kirli görüntüye çözüm beklediğini dile getirdi.

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler