USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kıbrıs

BRTK Müdürü Özkurt'tan ilkeli yayıncılık vurgusu

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) Müdürü Meryem Özkurt , BRTK'nın yayıncılık ilkeleri ve kamu yayıncılığı hassasiyetlerine dikkat çekerek kişilik haklarına saygılı tüm haberlerin ve gazete…

BRTK Müdürü Özkurt'tan ilkeli yayıncılık vurgusu
12-08-2024 07:23

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) Müdürü Meryem Özkurt , BRTK'nın yayıncılık ilkeleri ve kamu yayıncılığı hassasiyetlerine dikkat çekerek kişilik haklarına saygılı tüm haberlerin ve gazete manşetlerinin BRT ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edeceğini vurguladı.

Özkurt yaptığı açıklamada;

“Kişilik haklarına saygıda kusur edilmeyen tüm haberler ve gazete manşetleri BRT ekranlarından izleyicisiyle buluşuyor ve buluşmaya da devam edecek.Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) olarak kamu yayıncılığı hassasiyetlerimizden hareketle haber verme görevimizi yerine getiriyoruz. Devlet kanalı olan BRT, yayıncılık ilkelerine bağlı kalarak diğer basılı yayın mecralarında yer alan haberleri doğru ve tarafsız gazetecilik etik kuralları çerçevesinde yer vermeye özen gösteriyor. Yayıncılık ilkemizden hareketle de BRT‘de KKTC‘nin basılı olarak yayın hayatına devam eden tüm gazetelerini okumaya ve yayınlarımızda yer vermeye devam ediyoruz. Kişilik haklarına saygıda kusur edilmeyen tüm haberler ve gazete manşetleri BRT ekranlarından izleyicisiyle buluşuyor ve buluşmaya da devam edecek.” dedi.

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler