USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bursa'da maganda dehşeti! Düğün konvoyunda yolu kapatıp havaya böyle ateş açtılar

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, düğün konvoyu düzenlendiği sırada araçlardan inen kişiler, ellerindeki tabancalarla havaya ateş açtı. O anları bir vatandaş cep telefonuyla görüntüledi.

Bursa'da maganda dehşeti! Düğün konvoyunda yolu kapatıp havaya böyle ateş açtılar
04-03-2024 09:53

Olay, dün 18.30 sıralarında Huzur Mahallesi'nde meydana geldi. Gelin almaya gitmek için konvoy oluşturan erkek tarafı yolu trafiğe kapattı. Bir süre sonra araçlardan inen kişiler, çevredeki vatandaşlara aldırış etmeden yanlarında getirdikleri tabancalarla defalarca hava ateş açtı. Şüpheliler daha sonra araçlarına binip olay yerinden uzaklaştı. O anları çevredeki bir vatandaş cep telefonu kamerası ile görüntüledi. Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Etiketler Bursa düğün konvoy Alkollü sürücünün o anları şoke etti! Sakarya'da 158 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü, defalarca kaza tehlikesi atlatıp en sonunda direğe çarparak durabildi Alkollü sürücünün o anları şoke etti! Kocaeli'de 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, polisi böyle sürükledi! O anlar kamerada Dur ihtarına uymadı, polisi metrelerce sürükledi! Bartın'da korkunç kaza! Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti. O anlar kameraya böyle yansıdı Bartın'da korkunç kaza kamerada Görüntü Romanya'dan: TSK'ya ait F-16'lar, tanker uçağı ile havada yakıt ikmali gerçekleştirdi. O anlar saniye saniye böyle görüntülendi Türk F-16'ları havada böyle yakıt ikmali yaptı 'Ormanın hayaleti' olarak bilinen vaşak Sivas'ta görüntülendi. O anlar kameraya böyle yansıdı 'Ormanın hayaleti' Sivas'ta görüntülendi Kartal'da trafikte tehlikeli inatlaşma kamerada: Sopayla böyle vurmaya çalıştı Kartal'da trafikte tehlikeli inatlaşma kamerada
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler