USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bursa'da şoke eden görüntü! Kilometrelerce tek teker üstünde böyle ilerledi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir sürücü, motosikletinin ön tekerini kaldırıp dakikalarca ilerledi. O anlar amatör kameraya yansıdı.

Bursa'da şoke eden görüntü! Kilometrelerce tek teker üstünde böyle ilerledi
01-03-2024 15:43

Olay, dün gece saatlerinde Bursa-Ankara yolu üzerinde meydana geldi. Yol üzerinde seyreden motosiklet sürücüsü, bir süre sonra tek teker ilerlemeye başladı. Hem kendi canını hem başka vatandaşların canın tehlikeye düşüren sürücünün umursamaz anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.

Etiketler Bursa motosiklet trafik Manisa'da ilginç anlar: Traktörle polisten kaçan sürücü ehliyetsiz çıktı. O anlar saniye saniye böyle görüntülendi Manisa'da ilginç anlar kamerada! Düzce'de, ormanda köpeklerin kovaladığı karaca bir evin bahçesine sığındı. O anlar kameraya böyle yansıdı Köpeklerden kaçan karaca evin bahçesine sığındı Karaman'da feci kaza kamerada! Yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobil böyle çarptı Karaman'da feci kaza kamerada! Bill Gates, Hindistan sokak lezzetlerinin meşhur satıcısının elinden çay içti. O görüntüler sosyal medyada viral oldu Bill Gates'in o anları viral oldu! Bu görüntüler İstanbul'dan! Cadde yerine kaldırımdan gitti, kaldırımda yürüyen yayalardan böyle yol istedi Hem kaldırımdan gitti hem de yayalardan yol istedi Beylikdüzü’nde dehşet anları kamerada! Dükkanın camlarını silerken silahlı saldırıya uğradı! Cam silerken silahlı saldırıya uğradı!
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler