USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ChatGPT Plus Abonelik Fiyatlarına Zam Gelebilir

OpenAI'ın ChatGPT Plus abonelik fiyatlarına zam yapmaya hazırlandığı iddia edildi. İlk aşamada yüzde 10 olacak zam, ilerleyen yıllarda yüzde 120 seviyelerine kadar ulaşacak.

ChatGPT Plus Abonelik Fiyatlarına Zam Gelebilir
28-09-2024 09:07

Yapay zekâ sektörünün öncü isimlerinden OpenAI, son dönemlerde gelirlerini artırmaya odaklanmış durumda. Bu bağlamda; şirketin büyük yatırımcı arayışında olduğu zaten bilinen bir gerçek. Ancak gelen son haberler; OpenAI'ın ChatGPT fiyatlarına da zam yapmayı planladığını gözler önüne seriyor.

Ücretsiz bir sürüme de sahip olan ChatGPT, aylık 20 dolar kapsamında bireysel, kişi başı aylık 25 dolar kapsamında da işletmeler için abonelik paketleri sunuyor. Ancak gelen son haberlere göre bu durum, yakın bir gelecekte değişecek. Daha uzun vadede ise aklın sınırlarını zorlayan fiyatlarla karşılaşabiliriz.

ChatGPT fiyatı, uzun vadede 44 dolara kadar yükselecek

ChatGPT Plus aboneliğine zam gelebilir

Edinilen bilgilere göre OpenAI, ChatGPT'nin bireysel abonelik fiyatına yüzde 10 zam yapacak. Yakın bir gelecekte duyurulması beklenen karar, abonelik paketi fiyatını 22 dolara çıkaracak. Ancak bu zam, OpenAI için yeterli değil gibi görünüyor. Zira konuya aşina kaynaklara göre ChatGPT Plus paketi, önümüzdeki 5 yıl içerisinde 44 dolara kadar yükselecek. Bu da şimdiki fiyata yüzde 120 zam anlamına geliyor.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler