USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çin'de korkunç görüntü! Buzlanan otoyolda 100'den fazla araç birbirine girdi

Çin’in Suzhou kentindeki otoyolda buzlanma nedeniyle 100’den fazla araç birbirine girdi, 9 kişi yaralandı. Bir aracın trafik polisine çarptığı anlar, başka bir aracın kamerasına yansıdı.

Çin'de korkunç görüntü! Buzlanan otoyolda 100'den fazla araç birbirine girdi
23-02-2024 11:18

Çin’in Jiangsu eyaletine bağlı Suzhou kentinde soğuk hava dalgası etkili odu. Otoyolda görülen buzlanma nedeniyle 100’den fazla araç birbirine girdi. Polis, 6’sı hafif olmak üzere 9 kişinin yaralandığını aktardı. Bir aracın otoyoldaki trafik polisine çarptığı anlar, başka bir aracın kamerasına yansıdı. Polisin çarpmanın etkisiyle yere düşerek savrulduğu görüldü.
Çin Meteoroloji Dairesi, ülkenin orta ve güney bölgelerinde donma ve düşük sıcaklıklara karşı uyarıda bulundu.

Etiketler Çin kaza otoyol Rusya lideri Putin, kamyon şoförleriyle olan toplantısına kamyon kullanarak gitti Rusya lideri Putin, kamyon sürdü Hastanede tüyler ürperten anlar kamerada! Öldü diye morga kaldırılan genç kadın 5 saat sonra canlandı Morga kaldırılan kadın 5 saat sonra canlandı! Görüntüler Çin'den: Meşale Festivali renkli görüntülere sahne oldu Meşale Festivali renkli görüntülere sahne oldu Görüntüleri paylaştılar: İsrail'den Lübnan'ın Sayda kentinin güneyine hava saldırısı İsrail ordusundan Lübnan'a hava saldırısı İlk deneme başarısız sonuçlanmıştı: Japonya’nın H3 roketi ikinci denemede başarıyla fırlatıldı. O anlar saniye saniye böyle görüntülendi Japonya’nın H3 roketi başarıyla fırlatıldı Tren kazasında kimyasallardan etkilenen bölgeyi ziyaret etti: Çevre felaketinin yaşandığı bölgeyi ziyaret eden Biden, zehirli olmadığını göstermek için su içti Biden, zehirli olmadığını göstermek için su içti
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler