USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Circle to Search, Galaxy A Serisi Telefonlara Geliyor

Samsung, Circle to Search özelliğinin desteklediği akıllı telefon modellerini genişletiyor. Türkiye'de de çok satan Galaxy A serisi telefonlar, çok yakında bu özelliği destekleyecek.

Circle to Search, Galaxy A Serisi Telefonlara Geliyor
15-08-2024 10:32

ABD merkezli teknoloji devi Google'ın Samsung Galaxy S24 ailesi ile hayatımıza soktuğu "Circle to Search" özelliği ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Samsung'un, bu özelliğin kapsamını genişletmek için kolları sıvadığı bildirildi. Türkiye'de de peynir ekmek gibi satan bazı akıllı telefonlar, çok yakında bu özelliği desteklemeye başlayacaklar.

Circle to Search, kullanıcıların arama deneyimine çağ atlattı. Çünkü bu özellik sayesinde telefonun ekranındaki herhangi bir nesne, bir çember içine alınarak aranabildi. Hâl böyle olunca da kullanıcıların favori özelliklerinden bir tanesi oldu. İşte bu özellikler, çok yakında Galaxy A serisinin en popüler modellerine ulaşacak.

Circle to Search özelliğinin geleceği Galaxy A serisi telefonlar

Circle to Search

Samsung Galaxy A55Samsung Galaxy A54Samsung Galaxy A35Samsung Galaxy A34

Edinilen bilgilere göre Samsung'un Circle to Search özelliğini genişletmek istediği cihazlar bunlardan ibaret değil. Samsung Galaxy Tab S9 FE ile Galaxy Tab S9 FE+ isimli tablet modelleri de Circle to Search özelliğini desteklemeye başlayacak.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler