USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e tepki: Akla bakar mısınız?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP'nin Genel Başkanı İstanbul'da, Mersin'de DEM ile demlendi. İttifak yaptı. Bu iki parti aralarında yaptıkları gizli anlaşmalarla belediye başkan adaylıklarını, meclis üyeliklerini paylaştılar" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e tepki: Akla bakar mısınız?
02-03-2024 16:14

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da Turgut Özal Spor Salonu önünde partisinin mitinginde konuştu. Erdoğan, "CHP'nin yeni genel başkanı yöneticilere seçim dönemine özel öğütler veriyor. Gerçek niyetinizi saklayın diyor. Konuşmayın ki tepki almayın diyor. Polemiğe girmeyin ki zararlı çıkmayalım diyor. Susun ki yüreğinizdekilerden vatandaş haberdar olmasın diyor. Kim bu?

CHP'nin Genel Başkanı. Akla bakar mısınız? Milleti kandırın diyor. Teşkilatlarına dürüst davranın demiyor da seçime kadar maskelerinizi takın, çıkarmayın diyor. Ne yapsalar boş. Milletimiz bunların ne olduğunu artık gayet iyi biliyor. Hangi kılığa gireceklerini şaşırdılar. CHP'nin Genel Başkanı İstanbul'da, Mersin'de DEM ile demlendi. İttifak yaptı. Bu iki parti aralarında yaptıkları gizli anlaşmalarla belediye başkan adaylıklarını, meclis üyeliklerini paylaştılar" dedi.