USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kıbrıs

Cumhurbaşkanı Tatar, Bolu Mengen Belediye Başkanı Tural’ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Bolu Mengen Belediye Başkanı Vural Tural’ı kabul etti. Cumhurbaşkanlığı'ndan verilen bilgiye göre, Tatar, Bolu Mengen Belediye Başkanı Vural Turan  ve Belediye Başkan…

Cumhurbaşkanı Tatar, Bolu Mengen Belediye Başkanı Tural’ı kabul etti
14-08-2024 18:58

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Bolu Mengen Belediye Başkanı Vural Tural’ı kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı'ndan verilen bilgiye göre, Tatar, Bolu Mengen Belediye Başkanı Vural Turan  ve Belediye Başkan Yardımcılarını kabulünde yaptığı konuşmada bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 1974 yılında gerçekleştirdiği Kıbrıs Barış Harekatı’nın Kıbrıs Türkü’nü özgürlük ve bağımsızlığına kavuşturduğunu, kuzeyde  bir Türk devletinin kurulmasına zemin hazırladığını kaydeden Tatar, Doğu Akdeniz’de bağımsız bir Türk devleti olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni güçlendirip Türk milletinin Mavi Vatan’daki haklarını korumak istediklerini belirtti.

Devleti güçlendirmek adına ekonomik, ticari ve kültürel faaliyetlerin artırılmasının önemli olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bunu başarmanın milli bir şeref olduğunu vurguladı.

Bolu Mengen Belediye Başkanı  Vural Tural ise KKTC’de bulunmaktan ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı makamında ziyaret etmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek,  Kıbrıs Türk halkının haklı davasında her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler