USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhurbaşkanı Tatar, TC Lefkoşa Büyükelçisi Serim’i ve yeni atanan müşavirleri kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim’i ve yeni atanan müşavirleri kabul etti. Tatar kabulde yaptığı açıklamada, göreve yeni başlayan müşavirlere başarılar…

Cumhurbaşkanı  Tatar, TC Lefkoşa Büyükelçisi  Serim’i ve yeni atanan müşavirleri kabul etti
01-10-2024 16:13

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim’i ve yeni atanan müşavirleri kabul etti.

Tatar kabulde yaptığı açıklamada, göreve yeni başlayan müşavirlere başarılar diledi.

Doğu Akdeniz’de meydana gelen rahatsız edici gelişmelerin halkımızın güvenliğinin önemini daha da ortaya çıkardığına değinen Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC olarak Anavatan Türkiye ile iş birliği içinde hava sahasında, Mavi Vatan’da güvenlik konularında istişare içinde olduğumuzu belirtti.

Doğru makamlardaki doğru kişilerle bu irtibatı sürdürmenin önemli olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Tatar, düzensiz göç konusunda denetim ve güvenliğin önemine ve KKTC’nin güvenliği ve huzuru bakımından Türkiye Cumhuriyeti’nin önemine vurgu yaptı.

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim, Cumhurbaşkanı Tatar’a göreve yeni başlayan Askeri Ateşe Hüseyin Güder, İçişleri Müşavirleri Tamer Alpu ve Soner Yıldırım’ı takdim etti.

Büyükelçi Yasin Ekrem Serim, Kıbrıs Barış Kuvvetleri Komutanlığı, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği içerisinde bulunan Emniyet İrtibat Ofisi ile birlikte KKTC’ye her alanda olduğu gibi güvenlik bağlamında da tam destek verildiğini ve konu ile ilgili mesai harcamakta olunduğunu ifade ederek, yeni göreve başlayan müşavirleri takdim etti.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler