USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Dijital eğlence ve deneyim alanı XPZONE Ankara’da açıldı

INFINIA, ‘Deneyim Teknolojileri’ alanındaki tecrübe ve bilgi birikimini yeni dijital deneyim merkezi olan XPZONE ile tanıtacağını duyurdu.

Dijital eğlence ve deneyim alanı XPZONE Ankara’da açıldı
30-07-2024 21:07

Buna göre; INFINIA’nın eğlence odaklı deneyim teknolojilerini sergileyeceği yeni ekosistemi INFUN’ın ilk deneyim alanı olan XPZONE’da teknoloji, eğlenceli ve interaktif bir deneyime dönüşüyor. Ankara’da gerçekleştirilecek olan açılışta kullanıcılar teknolojinin yeni bir boyutu olan interaktif eğlence ile tanışacak. XPZONE 31 Temmuz’dan sene sonuna kadar ziyaret edilebilecek.

INFIA’nın dijital deneyim merkezi XPZONE'da kullanıcıların hareketlerini algılayan interaktif zemin deneyimlerinden, duvarlara projeksiyonla yansıtılan etkileşimli alanlara kadar çeşitli teknolojik aktiviteler yer alacak. Eğlenceyi deneyim teknolojileri ile dinamik ve interaktif bir hale getirmeyi amaçlayan INFINIA, Ankara Panora AVM’de dijital dünyanın deneyimlerini kullanıcılar ile buluşturacak.

“GENÇLER TELEFON VE OYUN BİLGİSAYARLARIYLA SINIRLI KALMASIN”

Yapılacak lansman hakkında konuşan INFINIA CEO’su Tugay Güzel şunları anlattı:

“INFINIA olarak her zaman yenilikçi projeler gerçekleştirmeyi hedef belirledik. Bunlardan biri de XPZONE adını verdiğimiz deneyim alanı projemiz oldu. Ülkemizde bu tür interaktif ve yenilikçi dijital deneyim teknolojilerinin yerli mühendislerimizin gücüyle ortaya çıkması bizleri memnun ediyor. Özellikle bünyemizde barındırdığımız alanında yetkin psikolog kadromuz ile yeni neslin interaktif deneyim teknolojileri ile sosyalleşebileceği konusunu gündeme getirdik. Gençlerimizin sadece telefon ve oyun bilgisayarlarıyla sınırlı kalmaması için, INFUN ekosistemini kurarak, ilk deneyim merkezi olan XPZONE ile yeni, interaktif ve çoklu deneyim sunan tasarımlarımızı ve üretimlerimizi hayata geçirdik ve geçirmeye devam edeceğiz. XPZONE ile çocukları, gençleri ve yetişkinleri hareket etmeye, düşünmeye, sosyalleşmeye, etkileşime geçmeye ve yaratıcı olmaya davet ediyoruz. Bu interaktif, dinamik ve yenilikçi teknolojik deneyim alanlarımızda heyecanımızı paylaşmak için herkesi XPZONE deneyim alanına bekliyoruz.”

XPZONE, Ankara Panora Alışveriş Merkezi’nde 31 Temmuz tarihinden itibaren yıl sonuna kadar ziyaret edilebilecek.

DHA

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler