USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Dinçyürek:Esentepe Sağlık Merkezi'nde tüm eksiklikler giderilecek

Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, Esentepe Sağlık Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bakan Dinçyürek, birinci basamak sağlık hizmetlerini etkinleştirmek için Başbakan'ın verdiği talimatlar doğrultusunda tüm…

Dinçyürek:Esentepe Sağlık Merkezi'nde tüm eksiklikler giderilecek
30-07-2024 15:58

Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, Esentepe Sağlık Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bakan Dinçyürek, birinci basamak sağlık hizmetlerini etkinleştirmek için Başbakan'ın verdiği talimatlar doğrultusunda tüm sağlık merkezlerini yerinde denetlediklerini belirtti.

Bugün Esentepe Sağlık Merkezini ekibimizle birlikte değerlendirdik ve sağlık çalışanlarından bilgiler aldık. İhtiyaçları tespit ettik ve kararlar ürettik. En kısa sürede Esentepe Sağlık Merkezi'nin tadilatı ve tamiratı yapılarak eksiklikler giderilecek. Kısa süre sonra burada gerekli tüm çalışmalar yapılacak,” dedi.

Bakan Dinçyürek, bölgede geniş bir nüfusa hizmet veren sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, “Amaç, adadaki tüm sağlık merkezlerini yenileyerek halkımıza daha etkin bir sağlık hizmeti sunmaktır,” diye ekledi.

Esentepe Sağlık Merkezine bugüne kadar bölge insanının yaptığı desteğin önemine vurgu yapan Dinçyürek, “Beraber elbirliğiyle daha iyisini yapacağız,” ifadelerini kullandı.

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler