USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kıbrıs

Erhürman’dan Tatar’a yanıt

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı Cumhuriyetçi Türk Partisi Basın Bürosu aracılığıyla da paylaşarak Cumhurbaşkanlığı’ndan kendisine yönelik yapılan…

Erhürman’dan Tatar’a yanıt
08-08-2024 18:33

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı Cumhuriyetçi Türk Partisi Basın Bürosu aracılığıyla da paylaşarak Cumhurbaşkanlığı’ndan kendisine yönelik yapılan açıklamaya yanıt verdi.

Erhürman Cumhurbaşkanı’nın da söylediği gibi;diplomasi hiç durmaksızın çalışırken, daha fazla diyaloga, görüş alışverişine, tartışmaya ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Tatar’ın kendisini gerçekçi olmaya davet ettiğini hatırlatan Erhürman, kendisinin de bir süreden beri aynı daveti Cumhurbaşkanı’na yaptığını ve “Gerçekçi olun” dediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Tatar’ın kendisine verdiği yanıtta sorular da yönelttiğine işaret eden Erhürman, yöneltilen soruların yanıtlarını Meclis’te de, kamuya açık şekilde de defalarca verdiğini belirtti.

Özellikle halkı, ülkeyi ve geleceği kadar yakından ilgilendiren bir konuda, içeride de dışarıda da her zaman açık diyalogdan yana olduğunu kaydeden Erhürman, Cumhurbaşkanı da uygun görürse hem sorduğu hem de sormak istediği tüm soruların yanıtlarını yine kendisinin uygun göreceği bir televizyon kanalında bir kez de yüz yüze vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Erhürman “Diyalog her zaman iyidir. Tatar‘a verdiği yanıt için bir kez daha teşekkür ederim..” ifadelerini kullandı.

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler