USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ERT Mekanik CEO’su Ertürk, 'mekanik tesisat'ın önemine dikkat çekti

ERT Mekanik CEO’su Ali Eralp Ertürk: "Binalarda mekanik tesisat sistemleri güvenlik açısından da oldukça önemli..."

ERT Mekanik CEO’su Ertürk, 'mekanik tesisat'ın önemine dikkat çekti
06-08-2024 17:07

ERT Mekanik CEO’su Ali Eralp Ertürk, binalarda mekanik tesisat sistemlerinin kritik önemini vurgulayarak “Mekanik sistemler yalnızca konfor değil, aynı zamanda güvenlik ve verimlilik açısından da yapıların ayrılmaz bir parçası ve binalar açısından büyük önem taşıyor. Modern binalarda mekanik tesisat sistemleri yalnızca konfor açısından değil aynı zamanda güvenlik açısından da oldukça önem arz ediyor. Mekanik tesisat sistemleri binalarda enerji tüketimini optimize ederek, enerji maliyetlerini düşürür. Binalarda kullanılan enerji tüketiminin yaklaşık yüzde 40'ı ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemlerinden kaynaklanmaktadır” dedi.

Mekanik tesisat sistemleri, binaların enerji verimliliğini artırarak hem çevreye duyarlı hem de ekonomik çözümler sunduğunu aktaran ERT Mekanik CEO’su Ali Eralp Ertürk, “Mekanik tesisat sistemleri binalarda enerji tüketimini optimize ederek, enerji maliyetlerini düşürür. Binalarda kullanılan enerji tüketiminin yaklaşık yüzde 40'ı ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemlerinden kaynaklanmaktadır. Mekanik tesisat sistemlerinin doğru tasarımı ve bakımı, bu tüketimi ciddi oranda azaltabilir, bu da uzun vadede ciddi maliyet tasarrufu sağlar. İyi tasarlanmış bir tesisat sistemi, binanın genel performansını ve kullanıcı memnuniyetini önemli ölçüde artırır’’ diye konuştu.

“YENİLİKÇİ VE ÇEVRE DOSTU TEKNOLOJİLER KULLANARAK, ENERJİ TÜKETİMİNİN VE SERA GAZI EMİSYONLARININ MİNİMİZE EDİLMESİNE KATKI SAĞLIYORUZ”

Çevresel sürdürülebilirliğe de büyük önem verdiklerini ifade eden Ertürk, çevresel sürdürülebilirlik ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ertürk, "Mekanik tesisat sistemlerinin enerji verimliliğini artırması, binaların karbon ayak izini azaltmada önemli bir rol oynar. Biz sektörde uzun yıllardır faaliyet gösteren bir firma olarak çalıştığımız tüm projelerde Yenilikçi ve Çevre Dostu teknolojiler kullanarak, enerji tüketiminin ve sera gazı emisyonlarının minimize edilmesine katkı sağlıyoruz. Bu, hem çevresel sorumluluğumuzu yerine getirmek hem de gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak adına kritik öneme sahiptir. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalar, projelerinde bu sistemlere öncelik vererek hem çevresel etkilerini azaltabilir hem de kullanıcılarına daha güvenli ve konforlu yaşam alanları sunabilirler" ifadelerini kullandı.

“MEKANİK SİSTEMLER SADECE TEKNİK BİR GEREKSİNİM DEĞİL; AYNI ZAMANDA BİR ZORUNLULUK VE SORUMLULUKTUR”

Mekanik tesisat sistemlerine yapılacak yatırımın uzun vadede önemli kazançlar ve sürdürülebilir bir gelecek sağlayacağını ifade eden Ertürk, “Bu sistemler sadece teknik bir gereksinim değil; aynı zamanda bir zorunluluk ve sorumluluktur. Mekanik tesisat sistemleri, binaların sürdürülebilirliğine önemli katkılarda da bulunur” dedi.

DHA

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler