USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Esenyurt'ta börekçide dehşet anları kamerada! Eski patronunu 6 yerinden böyle bıçakladı

Esenyurt'ta çalıştığı börekçiden parasını alamadığı öne sürülen eski çalışan, girdiği dükkanda iş yeri sahibini 6 yerinden bıçakladı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta börekçide dehşet anları kamerada! Eski patronunu 6 yerinden böyle bıçakladı
17-02-2024 15:48

Olay, 14 Şubat Çarşamba günü sabah saatlerinde Yeşilkent Mahallesi'nde bulunan bir börekçide meydana geldi. İddiaya göre, aralarında alacak mevzusu olduğu ve bu nedenle işten ayrıldığı öne sürülen eski çalışan K.S., iş yerine geldi. İş yeri sahibi O.Z.D. ile tartışmaya başlayan K.S. elindeki bıçakla O.Z.D'yi 6 yerinden bıçakladı. Arbede anında bir kadın araya girmeye çalışsa da başarılı olamadı. Arbedenin ardından K.S. hızla olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan O.Z.D. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlattı. Olay anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Etiketler esenyurt bıçak saldırı Görüntüler ortaya çıktı! Sivas'ta evin üzerine uçan TIR saniye saniye böyle görüntülendi Sivas'ta evin üzerine uçan TIR kamerada Beyaz örtünün bürüdüğü ormanda ailesine seslenen vaşak fotokapana böyle yansıdı Ailesine seslenen vaşak fotokapanda Bursa'da meydan muharebesini aratmayan görüntü! Aileler arasındaki palalı kavga kamerada Aileler arasındaki palalı kavga kamerada Güngören'de yol verme kavgasında yumruklar havada uçuştu! O anlar kameraya böyle yansıdı Yol verme kavgasında yumruklar havada uçuştu! Eyüpsultan'da kontrolden çıkan otomobil güvenlik kulübesine daldı! Feci kaza saniye saniye böyle görüntülendi Eyüpsultan'da feci kaza! İşte o anlar... Hatay'da doğal gaz patlaması! Hattan sızan gaz korku dolu anlar yaşattı. O anlar kameraya böyle yansıdı Hatay'da doğal gaz patlaması! İşte o görüntüler...
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler