USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Esenyurt’ta dehşet anları kamerada! Kuyumcuya girip çalışanı böyle vurdu

Esenyurt'ta bulunan bir kuyumcuya giren silahlı saldırgan, kuyumcuda çalışan bir kişiyi vurup kaçtı. Olay güvenlik kamerasına yansırken, yaralı hastaneye kaldırıldı.

Esenyurt’ta dehşet anları kamerada! Kuyumcuya girip çalışanı böyle vurdu
16-02-2024 13:27

Olay, dün öğlen saatlerinde Esenyurt Meydan'da bulunan yabancı uyruklu bir kişinin çalıştırdığı kuyumcuda meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebepten, kuyumcuya giren silahlı saldırgan , iş yerinde çalışan bir kişiye ateş ederek kaçtı. Kuyumcu içerisinde alışveriş yapan müşteriler korkuyla yere atladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilirken polis ekipleri ise olaya ilişkin çalışma başlattı. Yaralının hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken, yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Etiketler esenyurt kuyumcu saldırı İlk kez dondurma yiyen bebeğin o anları viral oldu! Gülümseten anlar kameraya böyle yansıdı İlk kez dondurma yiyen bebeğin o anları viral oldu Ataşehir'de taksi ve İETT şoförünün trafik kavgası kameraya böyle yansıdı Taksi ve İETT şoförünün trafik kavgası kamerada Adana'da hasta, tartıştığı doktora yumruk attı! O anlar saniye saniye kameraya böyle yansıdı Adana'da hasta, tartıştığı doktora yumruk attı! Kadıköy'de şoke eden anlar! Otomobili çalmaya çalışan şüpheli, kendisini fark eden valeye silah çekti Kadıköy'de şoke eden anlar kamerada! Sosyal medya Şule öğretmeni konuşuyor! Kayseri'de ilkokulda görev yapan Şule Öğretmen, her sabah öğrencilerini dans eşliğinde sınıflara alıyor Sosyal medya Şule öğretmeni konuşuyor! Tamirciye gitmek isterken kaza üstüne kaza yaptı! O anlar saniye saniye böyle görüntülendi Tamirciye gitmek isterken kaza üstüne kaza yaptı!
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler