USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Esenyurt'ta şoke eden görüntü! Pikabın arkasındaki eşyalar ile beraber böyle yolculuk yaptı

Esenyurt'ta sürücü, kapasitesinden fazla eşya yüklenen pikap ile trafiğe çıktı. Başka bir kişi pikabın arkasına binerek eşyaları tuttu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta şoke eden görüntü! Pikabın arkasındaki eşyalar ile beraber böyle yolculuk yaptı
11-03-2024 11:14

Olay, 6 Şubat Çarşamba günü, saat 21.00 sıralarında Yeşilkent Mahallesi Ahmet Arif Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir sürücü kasasına kapasitesinden fazla eşya yüklediği pikap ile trafiğe çıktı. Diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atan sürücü, trafik kurallarını umursamadan yoluna devam etti. Başka bir kişi ise pikabın arkasına binerek yükledikleri eşyaları tuttu. Pikabın kasasındaki kişinin zaman zaman bir eliyle işaret ederek trafikteki diğer sürücüleri yönlendirdiği görüldü. O anları, trafikteki başka bir sürücü cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Etiketler esenyurt kaza pikap Bakırköy'de Feci kaza kamerada! Alkollü motosikletli taksiye çarparak takla attı. Bakırköy'de Feci kaza kamerada! Öğrencisinin hayatını böyle kurtardı! Antalya'da bir öğretmen, okulda boğazına yemek kaçan öğrencisini Heimlich manevrasıyla kurtardı Öğrencisinin hayatını böyle kurtardı! Kaza anının görüntüsü ortaya çıktı! Mardin'de yolcu otobüsü evin bahçesine böyle girmiş Kaza anının görüntüsü ortaya çıktı! Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soygunu kamerada! Altınları çalıp kayıplara karıştılar Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soygunu kamerada! Kastamonu'da feci kaza kamerada! Bariyerlere çarpan TIR böyle devrildi Kastamonu'da feci kaza kamerada! Görüntüler Kars'tan: Beyaza bürünen arazide tilkiler böyle yiyecek aradı Kars'ta tilkilerin yiyecek aradığı anlar kamerada
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler