USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Fatih Altaylı, FETÖ elebaşı ile görüşmesini anlattı: "Ben öyle deyince irkildiler"

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'le görüşen gazeteci Fatih Altaylı, 'kaset' iddiasıyla başlayan yemekli görüşmeden çarpıcı detayları paylaştı.

Fatih Altaylı, FETÖ elebaşı ile görüşmesini anlattı:
22-10-2024 13:23

MedyaRadar'ın haberine göre FETÖ'nün kurucusu terörist elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberinin yankıları devam ediyor.

Hain Gülen, 20 Ekim gecesi ABD'de tedavi gördüğü hastanede öldü.

1990'lı yılların sonlarına doğru Amerika'ya yerleşen Gülen, uzun yıllar burada yaşamıştı.

Gülen ile görüşen gazeteci Fatih Altaylı, "Fetullah Gülen benimle görüşmek istediğini defalarca iletti" diyerek, bu buluşmada geçen dikkat çekici sohbeti paylaştı.

"O GÜNDEN İTİBAREN ARAMIZDA SONSUZ BİR TATSIZLIK BAŞLADI"

FETÖ'cülerle kavgasının 1990'lı yılların başında radyoculuk yaparken Zaman gazetesini yırtıp "Bu gazete falan değildir, bundan ancak tuvalet kağıdı olur" demesi üzerine başladığını belirten Altaylı "O günden itibaren aramızda sonsuz bir tatsızlık başladı" dedi.

Altaylı şöyle devam etti:

"KASET' İDDİASI YAYILDI"

"Ancak ilerleyen yıllarda, 90'lı yılların, yani Fetullah Gülen yurt dışına gitmeden kısa bir süre evvel Gülen Cemaati içinde bende Fetullah Gülen'e ait bir kaset olduğu ve bu kaseti yayınlayacağım iddiası yayıldı. Bende öyle bir kaset de yoktu, öyle bir yayın da planlamıyordum.

"FETULLAH GÜLEN BENİMLE GÖRÜŞMEK İSTEDİĞİNİ İLETTİ BANA DEFALARCA"

Bunun üzerine Fetullah Gülen benimle görüşmek istediğini iletti bana defalarca. Ben de görüşmedim. Sonra araya çok yakın tanıdığım birisi girdi, 'Ya bir görüşsen' dedi. Dedim ki 'Ne görüşeceğim, Fetullah Gülen'le benim ne alakam olabilir kardeşim. Ben bu gibi saçmalıklara inanan bir adam değilim.' 'Ya bir bir görüş' dedi, kıramadım.

DERSHANENİN ÜST KATINDA YEMEKLİ GÖRÜŞME

Üsküdar'da bir dershanenin üst katında; işte yanında o zamanki birtakım adamlar... Oturduk, bir buçuk saat kadar sohbet ettik, yemek yedik beraber.

MASON BENZETMESİNE GÜLEN'İN YANITI

'Bende, bir kaset yok; olsa zaten yayınlardım' dedim. Bana 'Gülenciliği' falan anlattılar. Ben de 'Siz neo-İslamik masonlarsınız' dedim. Millet irkildi ben öyle deyince. Sonra Fetullah Gülen 'Masonluk kötü bir şey değildir. Bu benzetmeniz beni ürkütmez' dedi.

Kendisini bir kere orada gördüm, bir daha da hiç görmedim."

Kaynak: SACITASLAN.COM

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler