USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kıbrıs

Girne’ye çok katlı otopark kazandırılıyor… İhale sözleşmesine imzalar atıldı

Girne Belediyesi’nin Haziran ayında  açtığı ‘Çok Katlı Otopark; yap işlet devret modeli ile kiralanması ihalesinin’ sonuçlanmasının ardından, ihale sözleşmesi imzalandı. İhale Sözleşmesi imza töreni ,…

Girne’ye çok katlı otopark kazandırılıyor… İhale sözleşmesine imzalar  atıldı
14-08-2024 19:22

Girne Belediyesi’nin Haziran ayında  açtığı ‘Çok Katlı Otopark; yap işlet devret modeli ile kiralanması ihalesinin’ sonuçlanmasının ardından, ihale sözleşmesi imzalandı.

İhale Sözleşmesi imza töreni , Girne Belediyesi Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

1 yılda tamamlanması hedeflenen ve 230 araç kapasitesine sahip olacak katlı otopark projesiyle,  oteller ve inşaat halindeki bir alışveriş merkezinin de bulunduğu bölgede yaşanan   park sorununa çözüm yaratılması hedefleniyor.

İmza töreninde konuşan  Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, çok katlı otaparkın Girne için ilk olacağına işaret ederek, kamu özel ortaklıklarına ülkede ciddi ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Girne’de 4 farklı noktada katlı otopark hayata geçirmeyi hedeflediklerini ve bunun ilk  proje olduğunu dile getiren Şenkul, ikinci projenin ise Kervansaray Bölgesinde  hayata geçirileceğini kaydetti.

Pasha Group CEO’su Uğur Pirinççioğlu, Girne gibi 24 saat yaşayan bir şehirde katlı otoparkın ciddi bir ihtiyaç olduğunu   belirtti.

Pirinççioğlu, hedeflerinin projeyi an kısa sürede tamamlayarak hizmete açmak  olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından , Girne Belediye  Başkanı  Şenkul ve Pirinççioğlu sözleşmeye imza koydu.

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler