USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Go Sharing ve Novocycle’ın geri dönüşümde sürdürülebilirlik iş birliği

E-moped ve e- bisiklet paylaşım platformu Go Sharing, Novocycle ile yaptığı iş birliğiyle geri dönüşüm süreçlerini yeniliyor. İş birliği ile Hollanda ve Türkiye'de e-moped sektöründe sürdürülebilirliği ve geri dönüşüm standartlarını geliştirmek amaçlanıyor.

Go Sharing ve Novocycle’ın geri dönüşümde sürdürülebilirlik iş birliği
08-08-2024 17:17

Go Sharing, Novocycle ile gerçekleştirdiği iş birliği sayesinde e-moped ve e–bisiklet filosuna ait bataryaları sürdürülebilirlik politikalar çerçevesinde yöneterek geri dönüşüm süreçlerini daha da ileriye taşımayı ve kullanılan bataryaları tekrardan sisteme kazandırmayı hedefliyor. Bu ortaklık, her iki şirketin de çevresel etkileri azaltarak sürdürülebilir büyümeyi teşvik eden bir gelir paylaşım modeli üzerinden yürütülüyor. Ortaklıkla birlikte Go Sharing, atıkları en aza indirmeyi ve araç bileşenlerinin geri dönüşümünü artırarak daha yeşil bir kentsel mobilite sağlamayı hedefliyor.

SÜRDÜRÜLEBİLİR KENTSEL MOBİLİTE İÇİN YENİLİKÇİ BİR ADIM

Go Sharing CEO'su Mudzahid Beslija, "Novocycle ile olan bu iş birliği, mobilite alanındaki sürdürülebilirlik hedeflerimizi daha da ileriye taşıyacak. Novocycle'ın uzmanlığıyla, ürünlerimizin yaşam döngüsünü optimize ederek karbon ayak izimizi azaltacağız ve yeşil ulaşım çözümlerine katkıda bulunacağız" dedi.

Novocycle’ın Kurucusu ve CEO'su Taha Uluhan ise, "Go Sharing ile gerçekleştirdiğimiz bu ortaklık, geri dönüşüm teknolojisinde önemli bir adım atmamızı sağlıyor" diyerek "Birlikte çalışarak, e-moped ve e- bisikletlerdeki bataryaları geri dönüşüm süreçlerini geliştirip, sektördeki sürdürülebilirlik standartlarını yükseltmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

1000 Yatırımlar Holding A.Ş CEO & Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Abdik de iş birliği hakkında şunları söyledi: "Go Sharing’in sürdürülebilirlik hedeflerini bir adım daha ileriye taşıyacak bu ortaklık, Novocycle’ın ileri düzey geri dönüşüm teknolojisi sayesinde ürünlerimizin bataryalarını ömür döngüsünü optimize ederek çevresel etkimizi önemli ölçüde azaltacak ve Go Sharing’in yeşil mobilite alanındaki liderliğini pekiştirecek.”

Teknik Özellikler:

•Geri Kazanım Oranı: Kritik malzemeler için yüzde 96 verimlilik

•Süreç: Tahribatsız, malzeme bütünlüğünü koruyan yöntemler

•Sürdürülebilirlik Etkisi: Batarya geri dönüşümünde AB direktifleri ile uyumlu

•Uygulamalar: Elektrikli araçlar ve tüketici elektroniği geri dönüşümüne uygun


DHA

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler