USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Google Chrome'a Mikro Ödemeler Geliyor Olabilir

Google'ın Chrome için yeni bir özellik üzerinde çalıştığı iddia edildi. İddiaya göre kullanıcılar, yeni özellik kapsamında Google Chrome üzerinden bir internet sitesine doğrudan bağış yapabilecekler.

Google Chrome'a Mikro Ödemeler Geliyor Olabilir
08-08-2024 17:07

ABD merkezli teknoloji devi Google ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Şirketin, internet sitelerinin gelirlerini artırmak için yeni bir yöntem üzerinde çalıştığı iddia edildi. Eğer bu iddia gerçeği yansıtıyorsa kullanıcılar, Google Chrome üzerinden bir internet sitesine doğrudan bağışta bulunabilecekler.

Bugün internet sitelerinin en büyük gelir kaynağı reklamlar. Ancak yapay zekâ teknolojileri, bu durumu bozmaya başladı. Çünkü insanlar, araştırdıkları bir konu için siteler arasında gezinmek yerine yapay zekâya soruyorlar. İşte Google da bunun farkında gibi görünüyor. 

Google'ın yeni bağış sistemi nasıl çalışacak?

Google bağış sistemi

Henüz kesinleşmiş bir şey olmasa da üzerinde çalışılan yeni sistem, Google Chrome üzerinden bir internet sitesini ziyaret eden bir kişinin, söz konusu internet sitesine hızlıca bağış yapmasını sağlayacak. Böylelikle internet siteleri için yeni bir gelir kapısı oluşturulmuş olacak. Ancak böyle bir sistem, internet reklamcılığının kurallarını değiştirebilir. Google, daha fazla bağış alan internet sitelerini daha ön plana çıkarabilir

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler