USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Google Fotoğraflar Güncellemesi ile Paylaşım Süreci Kolaylaşıyor

Google Fotoğraflar, kullanıcıların fotoğraflarını daha pratik bir şekilde paylaşmalarını sağlayan yeni bir güncelleme duyurdu.

Google Fotoğraflar Güncellemesi ile Paylaşım Süreci Kolaylaşıyor
22-10-2024 23:37

Google, kullanıcıların fotoğraflarını daha pratik bir şekilde paylaşmasını sağlayan yeni bir güncelleme duyurdu. İlk olarak Android 15 işletim sistemine sahip Pixel cihazlarında görülen bu güncelleme, paylaşım menüsünde fotoğrafları ekleyip kaldırmayı oldukça basit bir hale getireceğe benziyor.

Güncellemeyle birlikte kullanıcılar artık fotoğraflarını paylaşmak için önce tüm resimleri seçip ardından paylaşım menüsünü açmak zorunda kalmıyor. Fotoğrafları paylaşma sürecinde, kullanıcılar paylaşım panelinde kaydırarak istedikleri fotoğrafları ekleyip çıkarabiliyor. 

Paylaşım sürecini kolaylaştıran güncelleme

google fotoğraflar güncelleme

Güncelleme, Android 15 cihazlarında kademeli olarak yansıyor ve bazı Pixel 9 kullanıcıları şu an bu güncellenmiş versiyona erişim sağlayabiliyor. İlginç bir şekilde yalnızca Android kullanıcıları değil, bazı iPhone kullanıcıları da bu güncellemeyi gördüklerini belirtmiş. 

Kullanıcılar bu güncellemeyle birlikte paylaşım işlemlerini kolaylaştırarak daha iyi bir deneyim elde edeceğe benziyor. Google'ın gelecekteki iyileştirmeleri şimdiden merak konusu oldu.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler