USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Görenler şaştı kaldı! Hafriyat kamyonunun arkasına asılıp böyle yolculuk yaptı

Hatay'da bir gencin hafriyat kamyonunun arkasına asılarak yaptığı tehlikeli yolculuk, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Görenler şaştı kaldı! Hafriyat kamyonunun arkasına asılıp böyle yolculuk yaptı
27-02-2024 10:54

Merkez ilçe Defne’de bir gencin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Defne-Harbiye yolunda akşam saatlerinde bir genç, hafriyat yüklü kamyonun arka kısmına asıldı. Kamyon şoförünün bu durumdan haberi olmazken, arkasında ilerleyen otomobildeki kişi, o anları kaydetti. Kamyonun kırmızı ışıkta yavaşlamasının ardından genç asıldığı yerden inip, yoluna yaya olarak devam etti.

Etiketler hatay kamyon Trabzon'da 1 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı feci kaza kamerada Trabzon'da feci kaza! İşte o anlar... Adana’da vahşet! Önce bıçakladılar sonra üzerine çıkıp böyle zıpladılar. O anlar saniye saniye kamerada Adana’da vahşet! İşte o görüntüler... Çekmeköy’de kontrolden çıkan otomobil durağa dalmıştı: Korkunç kazanın görüntüleri ortaya çıktı Korkunç kazanın görüntüleri ortaya çıktı! Görüntüler ortaya çıktı: Sevgililer Günü yemeği dönüşü 2 kardeşin öldüğü kaza kamerada Feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı! Pür dikkat sahibini izleyen kedi viral oldu! Gülümseten anlar kameraya böyle yansıdı Pür dikkat sahibini izleyen kedi viral oldu! 6 Şubat depremlerine ait yeni görüntüler ortaya çıktı: Binanın yıkılma anı ve yaşanan panik saniye saniye böyle görüntülendi Deprem anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler