USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Havada böyle takla attı! Esenler'de motosikletlilerin kazası kameraya böyle yansıdı

Esenler'de seyir halindeki motosiklet, kontrolsüz şekilde dönüş yapan otomobile çarparken, başka bir motosiklette bir otomobile çarparak takla attı. İki kaza anı da güvenlik kamerasına yansıdı.

Havada böyle takla attı! Esenler'de motosikletlilerin kazası kameraya böyle yansıdı
07-03-2024 09:59

Cadde üzerinde seyir halinde bulunan motosiklet, yolda kontrolsüz şekilde dönüş yaparak sokağa girmeye çalışan otomobile çarptı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı. Fatih Mahallesi Çinçindere Caddesi'nde ise başka bir motosiklette seyir halindeyken sokağa girmeye çalışan otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet takla attı. İki kazada güvenlik kamerasına yansıdı.

Etiketler esenler takla motosiklet kaza Tokyo’da bir kazaya denk gelen Sakaryalının yaşadığı şaşkınlık gündem oldu Tokyo'da kazaya denk gelen Türk gündem oldu Korkuluklara çarpan otomobilin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu! O anlar saniye saniye kamerada Ölümden saniyelerle kurtuldu! İşte o anlar... Erzincan'daki maden faciasına ait yeni görüntüler ortaya çıktı! Maden faciasına ait yeni görüntüler ortaya çıktı! Beylikdüzü’nde trafik magandaları tartıştıkları sürücüye dehşeti yaşattı! Takip ederek otomobilin camını böyle kırdılar Magandalar sürücüye dehşeti yaşattı! Feribotta korku dolu anlar: Fırtınadan dolayı iskeleye yanaşamadı Feribotta korku dolu anlar kamerada! İzmir'de 1 kişinin hayatını kaybettiği feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı İzmir'de feci kaza! İşte o görüntüler...
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler