USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hepsiburada'da ‘büyük sezon sonu indirimleri’ başladı

Hepsiburada, 'Büyük Sezon Sonu İndirimleri' kampanyasını başlattı.

Hepsiburada'da ‘büyük sezon sonu indirimleri’ başladı
14-08-2024 13:38

Teknoloji, mobil, moda, kozmetik, küçük ev aletleri, ev-yaşam ürünleri ve süpermarket ürünlerinin yer aldığı, 19 Ağustos tarihine kadar sürecek kampanyada seçili ürünlerde en iyi taksitli fiyat garantisi, yarın kapında ve kapında kolay iade gibi avantajlarla sunuluyor.

Giyim ve aksesuar kategorisinde, gözlüklerde, ayakkabı ve çanta kategorisinde markaların ürünlerinde özel indirimler yer alıyor. Outdoor ürünlerinde ise kamp masa ve sandalyelerinde sepette yüzde 20'e varan indirim fırsatı bulunuyor. Şişme havuzlarda da özel kampanyalar müşterilere sunuluyor.

Teknoloji ürünlerinde popüler telefon modellerinde cazip indirimler bulunuyor. Bunun yanı sıra, giyilebilir teknoloji ürünlerinde de avantajlı fırsatlar sunuluyor. Ayrıca, tabletlerde çeşitli indirimler ve ek avantajlar mevcut. Bilgisayar kategorisinde ise seçili markaların laptoplarında ve oyuncu monitörlerinde büyük indirimler yer alıyor.

Mutfak ürünlerinde, düdüklü tencere ve tavalarda da indirim fırsatları mevcut. Ev tekstilinde, beyaz eşyalarda, küçük ev aletlerinde sepette kullanıcıları bekliyor.

DHA

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler