USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hüseyin Çelik'ten Numan Kurtulmuş'a sert sözler

AKP kurucusu, eski bakan Hüseyin Çelik, Anayasa'nın 3. maddesi tartışmasını açan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'a tepki gösterdi.

Hüseyin Çelik'ten Numan Kurtulmuş'a sert sözler
14-10-2024 11:08

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Anayasa'nın 3. maddesiyle ilgili söylediği "Devletin ülkesi olmaz. Devletin milleti olmaz" şeklindeki ifadeleri, kamuoyunda tartışma yaratmaya devam ediyor...

Tartışmaya dahil olan AKP Kurucusu ve eski Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Hüseyin Çelik sosyal medya hesabı X'ten paylaşımda bulundu.

Çelik, şu ifadeleri kullandı:

"TBMM, hiç bir dönem bu kadar etkisiz ve yetkisiz olmamıştı.

"AYAR VERİLDİ, SONRA ÇARK!"

Has Parti başkanı iken Ak Parti’ye ve Sayın Erdoğan’a demediğini bırakmayan Sayın Kurtulmuş, arkadaşlarını satarak Ak Parti’ye yamanmış ve bugün Meclis Başkanı!

Kendisi 3.Madde tartışması başlattı. Ayar verildi! Sonra ÇARK!"

Hüseyin Çelik'ten Numan Kurtulmuş'a sert sözler


NE OLMUŞTU?


TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 10 Ekim'de Gazi Üniversitesi'nde 2024-2025 Akademik Yılı açılışı dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

Kurtulmuş konuşmasında, "Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü" tabirinin de değişmesi gerektiğini söyleyerek, "Devletin ülkesi olmaz. Devletin milleti olmaz. Bu metin, 'Milletin devleti ve ülkesiyle bölünmez bütünlüğü' şeklinde ifade edilmelidir" ifadelerini kullanmıştı...

Kaynak: SACITASLAN.COM

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler