USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

iOS 18'in Fotoğraflar Uygulamasına Bomba Bir Özellik Geliyor

Apple'ın iOS 18'deki Fotoğraflar uygulamasına bomba bir özellik ekleyeceği ortaya çıktı. "Kurtarılan" isimli yeni bir klasör, önceden bozulmuş veya bir şekilde kaybolmuş fotoğraf ve videolara ulaşılmasını sağlayacak.

iOS 18'in Fotoğraflar Uygulamasına Bomba Bir Özellik Geliyor
16-07-2024 10:13

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın iOS 18'de daha önce bahsetmediği bir özellik eklediği ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre iPhone'lardaki Fotoğraflar uygulaması, artık yeni bir klasöre daha ev sahipliği yapacak. Bu klasör, "Kurtarılan" olarak isimlendirilecek. Klasörün adı bile aslında ne işe yaradığını anlamaya yetiyor.

Bazen çektiğiniz fotoğraf veya videolar, çeşitli nedenlerden ötürü bozulabilir veya kaybolabilirler. İşte Kurtarılan klasörü, tam olarak bu amaca hizmet edecek. Eğer iPhone'unuzdaki bir fotoğraf veya video herhangi bir nedenden ötürü bozuldu ise telefon, bu bozuk görüntüyü Kurtarılan klasörüne ekleyecek. Kullanıcı, bu klasördeki görüntüleri manuel olarak kurtarabilecek. Bu özellik, sadece cihaz içinde bozulan görüntüleri kapsayacak.

Fotoğraflar uygulamasının yeni özelliği nasıl kullanılacak?

Apple Fotoğraflar

Adım #1: Fotoğraflar uygulamasını açın.Adım #2: Aşağıya doğru kaydırın ve "Yardımcı Programlar" seçeneğini bulun.Adım #3: "Kurtarılan" seçeneğine dokunun ve kimlik doğrulama yapın.Adım #4: (Varsa) klasördeki görüntüleri kurtarın veya silin.

iOS 18 herkese açık beta sürümü yayımlandı!

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler