USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

iPhone SE 4'ün Ne Zaman Tanıtılacağı Ortaya Çıktı

Bloomberg'den Mark Gurman, iPhone SE 4 hakkında yeni bilgiler paylaştı. Ayrıca yeni iPad Air ve M4'lü Mac modellerinden de detaylar geldi.

iPhone SE 4'ün Ne Zaman Tanıtılacağı Ortaya Çıktı
02-10-2024 10:27

Yakın zamanda iPhone 16 modelini tanıtan Apple, daha uygun fiyatlı model arayanlara özel geliştirdiği SE serisini güncellemeye hazırlanıyor. iPhone SE’nin son olarak 2022’de yenilendiğini görmüştük. Şimdi ise 4’üncü nesli geliyor.

iPhone SE 4 hakkında son zamanlarda birçok detay sızmıştı. Dün ise yeni bilgiler paylaşıldı. En güvenilir Apple kaynağı Bloomberg yazarı Mark Gurman, yeni iPhone SE hakkında çıkış tarihi de dahil bilgileri bizlerle buluşturdu.

Apple Intelligence desteğiyle 2025’in başında çıkacak

Gurman’ın kaynaklarından edindiği bilgilere göre Apple, iPhone SE 4 modelini önümüzdeki yılın erken dönemlerinde piyasaya sürmeyi planlıyor. Yani 2025’in başlarında yeni ürünler göreceğimiz bir etkinlik düzenlenebilir.

Telefonun detayları hakkında da bilgi paylaşılmış. Gurman, cihazın iPhone 14’e benzer daha modern bir tasarıma sahip olacağını yineliyor. Yani 6,1 inçlik bir ekran göreceğiz. Daha önceki sızıntılarla uyumlu şekilde Touch ID’nin nihayet bırakılıp Face ID’ye geçileceği de eklenmiş.

Bunlar dışında cihazın şu anda sadece iPhone 15 Pro ve iPhone 16 modellerinde yer alan Apple Intelligence yapay zekâ desteğine sahip olacağı bilgisi de var. Gurman, daha önce de bu iddiayı öne sürmüştü. Yeni raporunda da tekrarladı. Gerçekten Apple Intelligence ile gelmesinin satışlarını ciddi oranda artıracağını düşünebiliriz. Ne de olsa bu kadar ucuza böyle özellikler sunan bir iPhone için normalde en az iPhone 15 Pro almak gerekiyor.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler