USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İskele’de Çalışma Bakanlığı'na bağlı tüm daireler tek merkez binada toplanıyor

İskele bölgesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Sigortalar Dairesi, İhtiyat Sandığı Dairesi, Çalışma Dairesi ve Sosyal Hizmetler Dairesi’ni tek bir çatı altında toplayacak…

İskele’de Çalışma Bakanlığı'na bağlı tüm daireler tek merkez binada toplanıyor
24-07-2024 11:47

İskele bölgesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Sigortalar Dairesi, İhtiyat Sandığı Dairesi, Çalışma Dairesi ve Sosyal Hizmetler Dairesi’ni tek bir çatı altında toplayacak Merkez Bina Projesi için çalışmalar başladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın İskele merkezde 2100 metrekarelik arazide inşa edeceği 1000 metrekarelik binanın proje çalışmaları devam ederken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, projenin yer alacağı arazide incelemelerde bulundu.

Bakan Gardiyanoğlu, İskele Bölgesi’ne ayrı bir önem verdiğini hatırlatarak İskele'nin devlet çatısı altında olduğunu hissetmesi gerektiğini hep vurguladığını kaydetti.

Hizmetler anlamında eksikliklerin tamamlanması için hızla kolları sıvadıklarını ifade eden Gardiyanoğlu, çalışma hayatı ile ilgili ciddi bir yoğunluğun yaşandığı İskele’de tüm birimlerin modern bir yapıda ve tek bir çatı altında toplanacağını belirtti.

Projenin tamamlanması ile temellerin en kısa sürede atılacağını belirten Bakan Gardiyanoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı tüm dairelerin çağdaş yapıda engelli dostu bir binada hizmet vereceğini vurguladı.

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler