USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İsrail'den bir skandal paylaşım daha: Bu kez Mansur Yavaş'ı etiketledi

Her fırsatta Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan açıklamalarda bulunan İsrail Dışişleri Bakanı Katz yeni bir skandala imza attı. Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ise bu skandala tepki olarak "Bahse konu olan şahıs muhatap alınacak biri olma özelliğini

İsrail'den bir skandal paylaşım daha: Bu kez Mansur Yavaş'ı etiketledi
06-08-2024 16:52

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, sosyal medya hesabından yaptığı yeni açıklama ile yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. Paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinde telefonla poz verdiği bir illüstrasyonu kullanan Katz, Instagram'daki erişim engelini bahane ederek Erdoğan için skandal ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldığı yeni paylaşımında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyük Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP Gençlik Kolları'nı da etiketledi.

'MUHATAP ALINACAK BİRİ DEĞİL'

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ise bu skandal ifadelerin ardından bir duyuru yaptı. Dışişleri Bakanlığı "İsrail Dışişleri Bakanı, ülkemizi ve Cumhurbaşkanımızı hedef alan yalan dolu düzeysiz paylaşımları alışkanlık haline getirmiştir. Bahse konu şahıs muhatap alınacak biri olma özelliğini çoktan yitirmiştir. Türkiye, dün olduğu gibi bugün de Filistinlilere en güçlü desteği vermeyi sürdürecektir." açıklamasında bulundu.

ÖMER ÇELİK: RİBBENTROP’UN FOTOKOPİSİDİR

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın skandal paylaşımına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik tepki gösterdi. Çelik, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımızın iradesi, çağdaş nazilerin suçlarını yüzlerine okumaya devam ediyor… İsrail Dışişleri Bakanı Katz, Hitler’in Dışişleri Bakanı Ribbentrop’un fotokopisidir... O günkü Nazilerin sözü neyse, Katz’ın sözü de odur." ifadelerini kullandı.


İsrail'den bir skandal paylaşım daha: Bu kez Mansur Yavaş'ı etiketledi

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler