USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İstanbulspor, Uğur Okulları’yla sponsorluk anlaşması gerçekleştirdi

İstanbulspor yeni sezonda Uğur Okulları’yla sponsorluk anlaşması gerçekleştirdi. Uğur Okulları, 98 yıllık kulübün 2024-2025 isim hakkını alarak forma sponsoru oldu.

İstanbulspor, Uğur Okulları’yla sponsorluk anlaşması gerçekleştirdi
14-08-2024 21:37

Trendyol 1. Lig’de ‘Uğur Okulları İstanbulspor’ adıyla mücadele edecek İstanbulspor ile Uğur Okulları arasındaki anlaşmanın imzaları bu sabah düzenlenen törenle atıldı.

İstanbulspor ile isim hakkını alan ve forma sponsoru olan Uğur Okulları arasındaki imzayı, Uğur Okulları Genel Müdürü Mustafa Çakır, Genel Müdür Yardımcısı Melih İnce, İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ve İstanbulspor Kulüp Başkan Vekili Bayram Saral attı. Törende Uğur Okulları ve İstanbulspor yöneticileri de yer aldı.

"İŞ BİRLİĞİNDEN GURUR DUYUYORUM’

Bahçeşehir Üniversitesinde gerçekleşen imza töreninde konuşan Genel Müdür Mustafa Çakır, “56 yılı geride bırakan ve eğitim camiasındaki iddiasını koruduğu gibi her geçen yıl bu iddiayı daha da artıran Uğur Okulları, Trendyol 1. Lig’de mücadele eden İstanbulspor’un 2024-2025 sezonunda hem isim hakkını aldı hem de reklam sponsorluğunu üstlendi. Bu iş birliğiyle gurur duyuyoruz. 98 yıl önce kurulan, Türk futbolunun en köklü kulüplerinden ve şehrimizin önemli takımlarından biri olan İstanbulspor’un sahalardaki mücadelesine Uğur Okulları olarak adımızla eşlik edecek olmak bizim için onur ve mutluluk kaynağıdır” dedi.

“KULÜP BAŞKANLARIYLA ZATEN UZUN SÜRE DEVAM EDEN DOSTLUĞUMUZU NİHAYET SPORA DA YANSITMIŞ OLDUK”

Çakır, İstanbulspor’un bir eğitim kurumunun kurduğu spor kulübü olduğunu belirterek “Biz de köklü bir eğitim grubuyuz. 56 yıllık bir eğitim grubuyuz. Bu anlamda iki mazisi derin kulübün iş birliği olarak bakıyorum. Bence kulüp başkanlarıyla zaten uzun süre devam eden dostluğumuzu nihayet spora da yansıtmış olduk. İki taraf da bundan çok mutlu. Biz de çok mutluyuz. Giresunspor Kadın Futbol takımının destek olduk. Giresunspor'la sponsorluk görüşmelerimiz destek anlamında sürüyor. Denizli'de spor kulübümüz devam ediyor. Samsunspor'un altyapısında Uğur Okulları sponsor. Bu artarak devam ediyor. Bu yıl Uğur’un yılı olacak olacak. Ama Uğur’un sporlu yılı olacak. İstanbulspor'un da lider olarak grubunu bitirmesini arzu ediyoruz. Tüm Türkiye'deki maçlarını takip ediyor ve destekliyor olacağız. İki kulübün de şampiyonluğu yapacağız” diye konuştu.


İstanbulspor, Uğur Okulları’yla sponsorluk anlaşması gerçekleştirdi


SARAL: "BİRLİKTELİK SADECE İSİM SPONSORLUĞU OLARAK DEĞİL DE EĞİTİM, SPOR ALANINDA BAŞKA NOKTALARA GİDER"

İstanbulspor Kulüp Başkan Vekili Bayram Saral ise “Uğur Okulları’nın sponsor olması bizi çok mutlu etti. Basın toplantısında da açıklamıştık. Biz özellikle isim sponsorluğunda konusunda çok katıydık. Bugüne kadar gelen isim sponsorluklarını kabul etmedik çünkü İstanbulspor gibi büyük bir camianın başına gelecek olan isime özellikle çok dikkat ediyorduk. Fakat Uğur Okulları’nin bir eğitim kurumu olması ve Yücel ailesinin bizim ailemize olan yakın ilişkisi nedeniyle bu teklifi biz kabul ettik. Bu birlikteliği kurduk. İnşallah bu birliktelik sadece isim sponsorluğu olarak değil de eğitim, spor alanında, başka noktalara gider. Çok daha ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz. İstanbulspor’un bu seneki hedefi tabii ki Süper Lig'in hak ettiği yere tekrar geri dönmek. Bunun için biz geçen seneki kadroyu aynen muhafaza ettik ve güçlendirdik. Birkaç nokta transfer yapacağız. Bütçemizi aşan hiçbir transferi yapmıyoruz. Takımın bütçesine uygun hareket ediyoruz. Yapımıza uygun sporcuları transfer ediyoruz. İnşallah İstanbulspor’unun yapısına maliyetine uygun transferler yapıp bu sene Süper Lig’e çıkacağız” ifadelerini kullandı.

SARIALİOĞLU: "ŞAMPİYONLUK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ise yapılan anlaşmadan çok mutlu olduğunu söyleyerek “Yücel ailesini uzun yıllardır tanıyorum. Enver Yücel hocam hem sevdiğim, takdir ettiğim ve örnek aldığım bir isimdir. Umarım hayırlı uğurlu bir yıl olur. Uğur ailesini de maçlarımıza bekliyorum. Bu yıl şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

DHA

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler