USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İYİ Partili başkandan terminalde meydan dayağı

Zonguldak'ın Gülüç Belde Belediye Başkanı İYİ Partili Mustafa Gökhan Demirtaş ile oğlu, otobüs terminalinde, husumetli olduğu 19 yaşındaki Abdurrahman G. ve babası Oğuz G.'ye saldırdı. Kavganın ardından ifadeleri alınan başkan ve oğlu serbest bırakıldı.

İYİ Partili başkandan terminalde meydan dayağı
25-09-2024 09:07

Olay, 18 Eylül’de Ereğli şehirlerarası otobüs terminalinde meydana geldi. İddiaya göre, belediye personeli ile birlikte Gülüç Belde Belediye Başkanı İYİ Partili Mustafa Gökhan Demirtaş ve oğlu Necmi Demirtaş terminale geldi.

Başkan ve oğlu burada, yıllardır aralarında husumet bulunan Oğuz G. ve oğlu Abdurrahman G.’yi görünce tekrar kavga çıktı. İki taraf tekme ve yumrukla birbirlerine saldırırken, o anlar terminalin güvenlik kamerasına yansıdı.

TEKME VE YUMRUKLU KAVGA

Görüntülerde; Necmi Demirtaş’ın Abdurrahman G.’ye saldırdığı anlar yer alırken, bu esnada koşan babası Oğuz G.’ye de Demirtaş’ın müdahale ettiği, yumruk ve tekme savurduğu görüldü. Devam eden kavgaya terminal görevlilerin de dahil olup ayırmaya çalıştığı da kaydedilirken, taraflardan birinin yere düşünce de yumruklarla darbedildiği görüldü.