USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kırmızı bültenle aranan 3 suçlu Türkiye'de yakalandı

Interpol tarafından Kırmızı bültenle aranan Alexander Gustafsson ve Dragan Pavlıcevıc İstanbul'da, Alexandar Nedevskı ise Bodrum'da düzenlenen 'Kuyu-13' operasyonuyla yakalandı.

Kırmızı bültenle aranan 3 suçlu Türkiye'de yakalandı
29-07-2024 13:23

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Uluslararası sevide araması bulunan yabancı uyruklu 3 kişinin, İstanbul'un Beşiktaş ve Avcılar ilçesi ile Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 'Kuyu-13' operasyonunda yakalandığını açıkladı.

Interpol-Europol Daire Başkanlığı ve Göç İdaresi Başkanlığı koordinesinde İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlükleri, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerince yapılan ortak çalışmalar sonucu Polonya uyruklu 'Aleksander Kawa' isimli sahte kimliği bulunan ve sahte Polonya pasaportuyla Türkiye'ye giriş yaptığı tespit edilen 'Alexander Gustafsson' İstanbul Beşiktaş'ta, Türkiye'ye 'Besnik Lajqı' adına düzenlenmiş Kosova pasaportuyla giriş yaptığı tespit edilen 'Alexandar Nedevskı' Muğla'nın Bodrum ilçesinde ve Karadağ adli makamlarınca hakkında Interpol Kırmızı Bülteni yayınlanan Dragon Pavlicevic İstanbul'un Avcılar ilçesinde yakalandı.

Pavlicevic'in Karadağ, Kolombiya, Ekvador, Avustralya ve Hollanda'da suç örgütü üyeleriyle birlikte 1 ton 570 kilogram kokain sevkiyatı yaptığı ve diğer suç örgütü üyeleriyle birlikte ise yine Ekvador'dan temin ettiği 900 kilogram kokainin sevkiyatını gerçekleştirdiğini kaydeden Yerlikaya, "İstihbarat Başkanlığımız, Interpol-Europol Daire Başkanlığımız ve Göç İdaresi Başkanlığımız ile operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.


DHA

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler