USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Küçükçekmece'de 19 aracın lastiklerini bıçakla patlattılar! O anlar saniye saniye kamerada

Küçükçekmece'de 19 aracın lastiğini bıçak ile patlatan 3 şüpheli polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların yapılan sorgulamasında, olayı alkolün etkisiyle gerçekleştirdiklerini söylediği öğrenildi.

Küçükçekmece'de 19 aracın lastiklerini bıçakla patlattılar! O anlar saniye saniye kamerada
04-03-2024 10:24

Olay, dün gece saatlerinde Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelmiş kimliği belirlenemeyen şahıslar, 19 aracın lastiklerini bıçakla keserek patlatmıştı. İhbar üzerine polis ekipleri konuya ilişkin çalışma başlattı. Çalışmalar çerçevesinde, çevredeki güvenlik kamera görüntüleri detaylıca incelendi. Kimlik bilgileri tespit edilen F.A. , Ş.B. ve A.E. isimli şahısların yol boyunca araçlara zarar vererek ilerledikleri olayı gerçekleştirdikten sonra yaya olarak olay yerinden uzaklaştıkları tespit edildi.

Şüpheli şahısların yakalanmalarına yönelik yapılan çalışmalarda şahıslar aynı gün olayda kullandıkları suç unsuru bıçak ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların olayı alkolün etkisi ile gerçekleştirdikleri öğrenildi. Konu ile ilgili yakalanan şahıslar, “mala zarar verme” suçundan adliyeye sevk edildi.

Etiketler küçükçekmece lastik bıçak Alanya’da iki kişinin hayatını kaybettiği feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı Alanya’da 2 kişinin öldüğü feci kaza kamerada Bursa'da maganda dehşeti! Düğün konvoyunda yolu kapatıp havaya böyle ateş açtılar Bursa'da maganda dehşeti kamerada Alkollü sürücünün o anları şoke etti! Sakarya'da 158 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü, defalarca kaza tehlikesi atlatıp en sonunda direğe çarparak durabildi Alkollü sürücünün o anları şoke etti! Kocaeli'de 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, polisi böyle sürükledi! O anlar kamerada Dur ihtarına uymadı, polisi metrelerce sürükledi! Bartın'da korkunç kaza! Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti. O anlar kameraya böyle yansıdı Bartın'da korkunç kaza kamerada Görüntü Romanya'dan: TSK'ya ait F-16'lar, tanker uçağı ile havada yakıt ikmali gerçekleştirdi. O anlar saniye saniye böyle görüntülendi Türk F-16'ları havada böyle yakıt ikmali yaptı
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler