USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Martı Kurucusu Öktem, mutluluğunu dile getirdi

Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem, Paylaşımlı Yolculuk Yönetmeliği isteyen 376 bin kişinin dilekçesini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğüne teslim etti. Öktem, "Devletimizin çağrılarımıza kulak vermesinden son derece mutluyuz" ifade

Martı Kurucusu Öktem, mutluluğunu dile getirdi
08-08-2024 13:52

Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü önünde açıklamalarda bulundu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Maliki Ejder Batur'u da ziyaret eden Öktem’e Martı TAG sürücüleri ve vatandaşlar eşlik etti. Öktem, Paylaşımlı Yolculuk Yönetmeliği isteyen 376 bin kişinin dilekçesini de il müdürlüğüne teslim etti.

“SİVAS ŞEHRİNİN NÜFUSUNDAN DAHA KALABALIK BİR CAMİA MARTI TAG’TAN EKMEK YİYOR”

Maliki Ejder Batur'u ziyaret ettikten sonra açıklamalarda bulunan Öktem, “Ulaştırma Koordinasyon Merkezi’ne (UKOME) Paylaşımlı Yolculuk Yönetmeliği’nin gelmesiyle başlayan süreç çok olumlu şekilde devam ediyor. Sayın Ejder Batur ile görüştük; kendisi de bize destek olduğunu ve bu işi sevdiğini iletti, hepinize selam söyledi. Biz şu anda devletimizin bizim çağrılarımıza kulak vermesinden, bizi duymasından son derece mutluyuz. Süreç birkaç ay içerisinde yönetmeliğin yazılıp UKOME’ye gelip onaylanmasının ardından nihayete kavuşacak ve 200 bin TAG sürücümüz derin bir nefes alacak. Bugün 5 milyon İstanbullu Martı TAG’ı kullanıyor, seviyor ve memnun. 5 milyon İstanbullu için, 200 bin sürücü ve aileleri için biz sonuna kadar mücadele edeceğiz. 200 bin sürücümüz ortalama 3.8 kişilik ailelere bakıyor. Yani bugün Martı TAG’tan ekmek yiyen insan sayısı 650-700 bin. Sivas şehrinin nüfusundan daha kalabalık bir camia Martı TAG’tan ekmek yiyor. Devletimizin bunu görüp bizi tanıyıp bizi dinliyor olmasından çok mutluyuz, Allah devlet büyüklerimizden razı olsun” dedi.

“İNANILMAZ BİR TALEP VAR”

Martı TAG’a yoğun bir talep olduğunu söyleyen Öktem, “Şimdi bu dilekçeleri içeriye teslim edeceğiz. Ondan sonra araçlarımızın, direksiyonlarımızın başına dönüyoruz. İnanılmaz bir talep var, sürücülerimiz burada olduğu için bu bölgede özellikle acayip bir sürücü eksikliği var. O yüzde işimizin başına dönelim” diye konuştu.

DHA

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler