USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Meteoroloji'den kritik uyarı: 4 bölgede sağanak! 3 bölgede kar var!

Yurt genelinde düşen hava sıcaklıklarıyla birlikte bugün Doğu Anadolu, İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinde kar yağışı beklendiği bildirildi. Marmara, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde sağanak tahmin edildiği belirtildi.

Meteoroloji'den kritik uyarı: 4 bölgede sağanak! 3 bölgede kar var!
19-10-2024 10:08

Habertürk'te yer alan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Sivas çevrelerinin yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinin yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

KARADENİZ'DE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. İç kesimlerde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor. İç Ege ve İç Anadolu'da don hadisesi beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalı uyarısında da bulunuldu.

HAVA SICAKLIĞI MEVSİM NORMALLERİNDE

Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, genellikle kuzey, Doğu Anadolu'nun güneyi ile Güneydoğu Anadolu'da güney yönlerden yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Kaynak: SACITASLAN.COM

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler