USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MG'den Kiraladığınız Araçları Satın Almanızı Sağlayan Program

MG, MG Ready ismini verdiği yepyeni bir program başlattı. Dünyada ilk kez ülkemize sunulan program, müşterilerin arabaları kiralayıp kullandıktan sonra satın almasına olanak tanıyor.

MG'den Kiraladığınız Araçları Satın Almanızı Sağlayan Program
17-07-2024 13:48

SAIC çatısı altında faaliyetlerini sürdüren otomobil devi MG, Türkiye’deki kullanıcılarına yönelik yepyeni bir program başlattı. MG Ready ismi verilen program, dünyada ilk kez ülkemizde hayata geçirildi.

MG Ready, Türkiye’deki müşterilerin teslime hazır araçları hemen satın almasına olanak tanıyor. Buna ek olarak müşterilere aylık ücret karşılığında üyelikle araçları kullanmayı başlayıp diledikleri anda da satın alma imkânı da sunuluyor.

Kiralayıp kullandığınız araçları satın alabiliyorsunuz

Teslime hazır MG’leri direkt olarak müşterilerle buluşturan programın amacı farklı kategorilerden MG markalı otomobilleri hızlı bir şekilde teslim almasını sağlamak. Programda stoklar dahilinde 3 fiyat kategorisi var:

0 km araçlar6 bin – 15 bin km araçlar15 bin 1 – 25 bin km araçlar

Bu araçlar, müşterilerin tercihine göre hemen satın alınabiliyor. Müşteriler isterlerse üyelik hizmetinden de yararlanabiliyor. Kiralama hizmeti diyebileceğimiz bu üyelikte aylık para ödeyip aracı kullanabiliyorsunuz ve dilediğiniz zaman satın alabiliyorsunuz. Aylık üyelik ücreti şirket tarafından 24 bin 900 TL + KDV olarak açıklanmış.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler