USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Milli Eğitim Bakanı Çavuşoğlu, DAÜ, YDÜ ve UKÜ’yü tebrik etti

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, The Times Higher Education (THE) tarafından yayınlanan dünyanın en iyi üniversiteleri sıralamasında 601-800 bandında yer alan Doğu Akdeniz Üniversitesi, Yakın…

Milli Eğitim Bakanı Çavuşoğlu, DAÜ, YDÜ ve UKÜ’yü tebrik etti
10-10-2024 14:58

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, The Times Higher Education (THE) tarafından yayınlanan dünyanın en iyi üniversiteleri sıralamasında 601-800 bandında yer alan Doğu Akdeniz Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ni tebrik etti.

Bakanlık’tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Çavuşoğlu, elde edilen başarıların KKTC’nin yükseköğretim alanındaki gelişimini ve uluslararası alandaki etkisini gösterdiğini belirtirken, KKTC yükseköğrenimine katkı sağladığını ve öğrencilere daha iyi bir gelecek sunma hedefine bir adım daha yaklaşılmasına yardımcı olduğunu vurguladı.

“Eğitim alanında elde edilen bu tür başarılar, üniversitelerimizin akademik kalitesini ve araştırma kapasitesini ortaya koymaktadır. Öğrencilerimizi nitelikli bir eğitimle donatmak için gösterilen çabalar takdire şayandır.” ifadelerine yer veren Çavuşoğlu, üniversitelerin tüm akademik kadrolarına ve öğrencilerine bu süreçteki katkılarından ötürü teşekkür etti.

Çavuşoğlu, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin elde ettiği başarıların devamını dileyerek, ülkenin eğitim alanındaki hedeflerine ulaşması adına önemli bir adım atıldığını ifade etti.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler