USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Narin'in yakınları amcayı savundu, itirafçıyı suçladı

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'a ilişkin olarak soruşturma devam ediyor.

Narin'in yakınları amcayı savundu, itirafçıyı suçladı
12-09-2024 17:07

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve geçtiğimiz pazar günü cansız bedeni çuval içerisinde dere yatağında bulunan Narin Güran'ın katil ya da katilleri aranıyor. SÖZCÜ TV'ye konuşan aile yakınları dosyada aracında Narin'in DNA'sı bulunan, WhatsApp yazışmalarını silen ve itirafçının işaret ettiği tutuklu amca Salim Güran'ı savundu.

İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ifadesinin ardından Bahtiyar'dan şüphelendiklerini söyledi. Narin'in köydeki yakınları SÖZCÜ TV'ye konuştu.

Bölgede aile ile konuşan SÖZCÜ muhabiri Meral Danyıldız görüşmeden notlarını şöyle aktardı:

-Ailenin evine konuk olduk. Medyaya şu aşamada çok güvenmediklerini, sürecin aleyhlerinde işlediğinde, şu an için canlı yayına çıkmak istemediklerini söylediler ama sorularımızı yanıtladılar.

"KÖYDE HEMEN HERKES SESSİZ"

-Köyde hemen herkesin sessiz kaldığını görebiliyoruz. Salim Güran'ın kardeşleri, "Şu anda kimse hiçbir şey bilmiyor. Bir şey bilmediğimiz için bir şey de söyleyemiyoruz. Ağzımızdan çıkacak bir şey iftira olabilir, yalan olabilir. Bu durumda yanlış anlaşılmaya mahal vermek istemiyoruz" dediler.

"SALİM GÜRAN'LA İTİRAFÇI ARASINDA HUSUMET YOK"

-Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar arasında bildikleri herhangi bir husumet olmadığını söylediler. Salim Güran'ın Bahtiyar'a yer verdiğini dile getirdiler.

"AĞABEYİMİZ BÖYLE BİR ŞEY YAPMAZ"

-Salim Güran'dan şüphelenip şüphelenmediklerini sordum. "Biz ailemizi biliyoruz. Ağabeyimiz Salim Güran hiçbir şekilde böyle bir şey yapmaz" yanıtını verdiler. Narin'in DNA'sının bulunmasını hatırlattım, o aracın aile aracı olduğunu söylediler. Salim Güran için lider, ailemiz için lider dediler. 'Medya bizi canice gösteriyor' yorumunu yaptı.

"BAHTİYAR'IN İFADESİNDEN SONRA NARİN'E BÖYLE BİR ŞEY YAPTI DİYE DÜŞÜNDÜK"

-"Şüphelendiğiniz biri var mı?" sorusuna, "Bugüne kadar kimseden şüphelenmedik çünkü herhangi bir hasmımız bulunmuyordu. Bu zamana kadar olumsuzluğa şahit olmadık. Ta ki Nevzat Bahtiyar ifade verene kadar. O ifadeyi verdikten sonra demek ki kendisi Narin'e böyle bir şey yaptı sonra da Salim'e iftira attı diye düşündük." yanıtını verdiler.

-Aile, Galip Ensarioğlu hakkında net bir cevap vermedi. Tarikat ilişkileri hakkında ise "Kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil" diye konuştular.

-Cenazede 'Yalan söylüyorsunuz' diyen kişinin medyaya ait olduğunu, yumruk atan kişinin de ağabeyi olduğunu söyledi.

GÜRAN AİLESİ AMCAYI SAVUNDU

-"Salim Güran yapmış olsa 200 bin lira mı teklif eder, daha fazla teklif eder. Ya da aile içinde birini söyler" gibi ifadeler kullandılar.

-Genel itibariyle ifadeler aynı. Medyaya gözükmemek için Narin'in mezarına bile gelemediklerini söylüyorlar.

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray515+13
2Fenerbahçe513+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Antalyaspor57-3
9Göztepe46+2
10Samsunspor46+1
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK43-3
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler