USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Nothing, Dünyanın En Hızlı Büyüyen Akıllı Telefon Markası Oldu

Sıra dışı telefon tasarımlarıyla tanıdığımız Nothing, dünya çapında popülerleşmeye devam ediyor. Öyle ki son verilere göre şirket, son 3 ayda akıllı telefon konusunda %693'lük, kulaklıklarda ise %769'luk büyüme kaydetti.

Nothing, Dünyanın En Hızlı Büyüyen Akıllı Telefon Markası Oldu
27-08-2024 17:17

Birleşik Krallık merkezli Nothing, şüphesiz son yılların en gözde teknoloji şirketlerinden biri. Firma, sıra dışı tasarımlara ve dikkat çeken özelliklere sahip akıllı telefonlarıyla karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda kulaklıkları da bir hayli popüler.

Nothing’in bu başarısı, mali verilerine de yansıdı. Öyle ki gelen veriler, şirketin 2. çeyrekte inanılmaz bir büyüme kaydettiğini ortaya koydu.

Telefonlarda son 3 ayda %693’lük büyüme

*Nothing Phone (2a)

Canalys araştırma firmasının aktardığına göre Nothing, telefonlarda yılın ilk yarısında önceki yılın aynı dönemine göre %246 gibi devasa bir büyüme yaşadı. Hem akıllı telefon hem de kulaklık konusunda dünyanın en hızlı büyüyen şirketi oldu.

Telefon alanında 2024’ün 2. çeyreğinde %693’lük bir büyüme yaşadığını da eklemek gerek. Bunun sayesinde Birleşik Krallık, Japonya, Suudi Arabistan ve Hindistan’da yılın ilk yarısında en hızlı büyüyen akıllı telefon markası konumunda.

Kulaklık tarafına geldiğimizde de benzer, hatta daha iyi bir büyüme görüyoruz. Öyle ki verilere göre şirket, 2024’ün ikinci çeyreğinde önceki yılın aynı dönemine kıyasla %769’luk bir büyüme yaşamış. Yılın ilk yarısına göre ise %331’lik bir büyüme var. Son üç ayda ABD, Fransa, İspanya, Holland ve İtalya’da en hızlı büyüyen kulaklık markası olduğunu da ekleyelim.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler