USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

PlayStation Plus'tan Kaldırılacak Oyunlar

Sony'nin PlayStation Plus'tan kasımda kaldıracağı oyunlar ortaya çıktı. Red Dead Redemption 2 de dahil birçok sevilen yapım, maalesef hizmetten kaldırılacak.

PlayStation Plus'tan Kaldırılacak Oyunlar
15-10-2024 15:47

PS Store’da oyun fiyatları uçuşa geçmişken PlayStation sahibi kullanıcılarının yöneldiği PlayStation Plus, aylık belli ücret karşılığında onlarca oyuna erişme imkânı tanıyordu. Tabii ki sisteme her ay yeni oyunlar eklenirken bazı oyunlar da kaldırılıyordu.

Şimdi ise Japonya’daki PS Store’da PS Plus’tan yakında kaldırılacak oyunlar listelendi. 18 oyundan oluşan listenin kasımı kapsadığı söyleniyor. Kaldırılacak oyunlar arasında gerçekten oyuncuları üzecek yapımlar var.

PS Plus'tan kasımda kaldırılacak oyunlar

Red Dead Redemption 2Grand Theft Auto: San Andreas - The Definitive EditionThe Sims 4: City LivingDragon's Dogma: Dark ArisenOvercooked! 2What Remains of Edith FinchKingdom Hearts HD 1.5+2.5 ReMIXKingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter PrologueKingdom Hearts 3Kingdom Hearts: Melody of MemoryMobile Suit Gundam Extreme vs. Maxiboost OnSuperliminalEiyuden Chronicle: RisingKlonoa - Phantasy Reverie SeriesTeardownBlasphemousMoving OutSpelunker HD

Yukarıda gördüğünüz oyunlar, muhtemelen kasım ortasında kütüphaneden kaldırılacak. Yani daha oynamak için 1 ay civarında daha süreniz var. Eğer aralarında denemedikleriniz varsa kesinlikle kaçırmamanızı öneriyoruz çünkü aralarında Red Dead Redemption 2'den What Remains of Edith Finche, Kingdom Hearts oyunlarından GTA: San Andreas - The Definitive Edition'a kadar birçok önemli yapım var.

Henüz resmî bir açıklama bulunmadığının altını çizelim. Sadece Japonya'daki PS Store'dan alınan bir ekran görüntüsünden bu oyunları söyleyebiliriz. Ancak genelde bu tarz bilgiler doğru çıkıyor.

PS Plus'a bu ay eklenen oyunlar için:

Kaynak: WEBTEKNO.COM

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler