USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Polis memuru, eşini öldürdü!

Kastamonu Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru E.T., evde eşiyle yaşanan tartışma sırasında beylik tabancasıyla bir çocuk annesi Burçin Sevgi T.'yi öldürdü. 112'yi arayıp kendisini ihbar eden E.T. gözaltına alındı. Genç kadının cenazesi morga kaldırıldı.

Polis memuru, eşini öldürdü!
16-10-2024 08:42

Kastamonu Saraçlar Mahallesi Ankara Caddesi’nde dün saat 17.00 sıralarında İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru E.T. ile bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşadıkları iddia edilen eşi Burçin Sevgi T. arasında tartışma çıktı. Polis memuru E.T. kavga sırasında beylik tabancası ile eşine ateş etti.

1 ÇOCUKLARI VARDI

Kurşunun isabet ettiği 1 çocuk annesi Burçin Sevgi T. olay yerinde hayatını kaybetti. 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan polis memuru E.T. eşini öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Burçin Sevgi T.’nin cesedi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayet zanlısı E.T. ise polis ekiplerine teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA

Kaynak: SACITASLAN.COM

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler