USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Rebel Moon Evreninde Geçen Yeni Bir Oyun Geliyor

Netflix'in oyun alanına yaptığı yatırımlar her geçen gün giderek artıyor ve bunlardan bir yenisi Rebel Moon evreninde geçecek oyun olacak.

Rebel Moon Evreninde Geçen Yeni Bir Oyun Geliyor
20-09-2024 13:22

Zack Snyder’ın yönetmenliğini üstlendiği Rebel Moon film serisi, Netflix ile yapılan anlaşma doğrultusunda oyuna uyarlanacak. Geeked Week etkinliğinde duyurulan gelişmeye göre Rebel Moon serisinden uyarlanacak oyunun adı Blood Line: A Rebel Moon Game olacak.

Etkinlikte büyük ilgi gören oyun, yalnızca Netflix Games platformunda oynanabilecek ve Netflix'in planlarına göre 2025 yılında oyuncularla buluşacak. Dilerseniz şimdiden betaya katılmak için kayıt yaptırabilirsiniz.

Blood Line: A Rebel Moon Game'i kim geliştiriyor?

Oyunun geliştiriciliğini ödüllü Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate oyununu da yapan Super Evil Megacorp üstleniyor. Co-op tabanlı aksiyon oyunu olacak olan Blood Line: A Rebel Moon Game, hem arkadaşlarınızla hem de tek başınıza oynayabileceğiniz bir yapıya sahip olacak. Netflix, yaptığı basın açıklamasında Super Evil Megacorp’un, Zack Snyder ve onun yapım şirketi The Stone Quarry ile iş birliği içinde çalıştığını belirtti.